Skip to Content

<

Verneri

A cache by lempijorppe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/31/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Löytääksesi Vernerin sinun täytyy tehdä Vernerin retki kalliokodalle. Matkanvarrella olevista kätköistä saat vihjeitä Vernerin sijainnista. Verneri löytyy koordinaateista N62 42.ABC E022 06.DEF

Verneri tonttu asusteli ennen muinoin Laihialla, Poolan kylässä, Isonevan ladolla. Toistuvien jästien kiusaamisen ja häirinnän vuoksi Verneri tonttu päätti lähteä muille maille. Aikansa vietettyä kiertolaisen elämää, Verneri tonttu eksyi Kurikan Jurvaan ja sieltä löysi kylän nimeltään Tainuskylä. Täällä tuntui meno rauhalliselta ja ystävälliseltä. Verneri tonttu ajatteli, että täällähän voisi viipyä pidempäänkin, ellei aivan asettua asumaan.

Verneri tonttu kuuli paikallisilta paikasta missä on kyläläisten rakentama ja ylläpitämä kalliokota. Eräänä päivänä kun kaikki tuntui tylsältä, Verneri tonttu päätti lähteä kalliokodalle retkelle.

Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua Vernerin retkelle. Muistathan myös olla retkelläsi varovainen, sillä poluilla ja metsässä on kiviä, juurakoita ja onkaloita. Vernerin ystävät haluaisivat myös lukea lasten mielipiteitä kätköistä ja retkestä lokkauksissa.

Retkelle kannattaa ottaa myös makkaraa tai muita eväitä mukaan, sillä kalliokodalla on mukava laittaa tulet ja istahtaa nauttimaan. Kodalta löytyy myös nokipannu ja lättypannu, joita voi käyttää hyödykseen. Koko retken pituudeksi tulee edestakaisin noin 3,5 km. Vaikemman osuuden kautta kuljettuna matka on hieman lyhyempi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

153 Logged Visits

Found it 151     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.