Skip to content

Metsäkirjasto Traditional Geocache

Hidden : 08/30/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Metsäkirjastoon voi pysähtyä hetkeksi lukemaan kirjaa, tai sinne voi tuoda kirjan, ja ottaa vaihtarina itselleen mukaan toisen. Toivottavasti siellä on aina vähintään yksi kirja! Kätköilethän kiltisti, purkki siirretään pois jos alueelle aiheutuu kohtuutonta eroosiota.


Metsä on mahtava paikka istahtaa sammalille selaamaan vaikkapa kirjaa, ja kuuntelemaan luonnon ääniä. Täällä ei taatusti kaupungin hälinä häiritse! Voit tulla ainoastaan tutkimaan kirjaston sisältöä, mutta voit myös tuoda paikalle oman kirjasi. Metsäkirjastoon mahtuu n. 16x24cm kirjoja muutama kappale. Jos viet kirjan mennessäsi, jätä jotain tilalle. Pussitathan kirjat esim. minigrip-pussiin, silicastakaan ei ole haittaa. Älä vie viimeistä kirjaa, jos sinulla ei ole jättää jotain tilalle!

Forest is a magnificent place to sit, read a book, and listen to the voice of nature. Here the city noises will not disturb you. You can stop by just to read, but you can also bring your own book and leave it here. You can fit a book with dimensions up to 16x24cm in the forest library. If you take a book from library with you, please bring another to it's place. Put your books into plastic bags to avoid moisture, silica bags are also good. Please don't leave library empty, it needs always at least one book to be a library!

Additional Hints (No hints available.)