Skip to content

Ruta del Modernisme de Sant Sadurní d'Anoia Multi-cache

This cache has been archived.

PurpleTentacle: Hola femuntomb,

Observo que no ha realizado ninguna tarea de mantenimiento sobre su caché, ni demostrado ninguna intención por solucionar el problema para reactivarlo desde que le puse la nota de aviso, y ya ha pasado el plazo dispuesto.

Al no demostrar interés en mantener y reactivar este caché, no puede seguir estando publicado en geocaching.com, ya que esto impediría que no se puedan aprobar futuros cachés de otros miembros que se coloquen en las cercanías de éste.

Por esta razón, procedo al archivo definitivo del caché.

Recuerde que no podremos sacarlo del archivo en ningún caso.

Le recuerdo las Responsabilidades del owner, las cuales usted aceptó cuando creó su cuenta, para futuros cachés.

Para mantener el geocaché en buen estado de funcionamiento, el propietario del caché debe:

 -Visita el geocaché regularmente.
 -Solucione los problemas informados (como reemplazar el libro de registro lleno o mojado, reemplazar el contenedor roto o faltante).
- Asegúrese de que la ubicación sea adecuada y cámbiela si es necesario.
 -Elimine el contenedor de geocaché y cualquier etapa física dentro de los 60 días posteriores al archivo de la página de caché.

Los propietarios de caché que no mantienen sus cachés existentes de manera oportuna pueden perder temporal o permanentemente el derecho de incluir nuevos cachés en Geocaching.com.

-A continuación le dejo el enlace, a las directrices, donde se detallan las responsabilidades de un owner:

https://www.geocaching.com/play/guidelines#ownerresponsibility

De todas formas, quiero agradecerle de nuevo su contribución al geocaching.

Gracias por su comprensión.

Un saludo,

PurpleTentacle
Volunteer Cache Reviewer [ESP]
Geocaching.com

More
Hidden : 09/06/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Us proposem una visita per Sant Sadurní d’Anoia i descobrir alguns dels seus edificis Modernistes. Sant Sadurní té un bon grapat d’elements arquitectònics Modernistes que es poden descobrir fent la ruta que us proposem. Haureu de trobar 8 edificis modernistes de la vila i contestar les preguntes que us fem per a aconseguir les coordenades del catxé final.

Us proposem una visita per Sant Sadurní d’Anoia i descobrir alguns dels seus edificis Modernistes. El ressorgiment econòmic de la comarca de l’Alt Penedès, especialment relacionat amb el conreu de la vinya i l'elaboració de vins i caves desprès del desastre de la fil·loxera, va propiciar l’arribada del corrent artístic i social del Modernisme. Propietaris agrícoles i comerciants impulsen edificacions amb tendències Modernistes per aconseguir el reconeixement social derivat de la seva puixança econòmica. Sant Sadurní té un bon grapat d’elements arquitectònics Modernistes que es poden descobrir fent la ruta que us proposem. Haureu de trobar 8 edificis modernistes de la vila i haureu de contestar les preguntes que us fem per a aconseguir les coordenades del catxé final que hi ha amagat.

Coordenades: N 41º A. BCD E 1º E. FGH

Cal Calixtus (N 41º 25. 386, E 1º 47. 359)
Edifici emplaçat en un solar del carrer Diputació fent cantonada amb Pompeu Fabra. Va ser construït el 1885 pel mestre d'obres Narcís Aran Vidal seguint les tendències eclèctiques de referència clàssica. Fixeu-vos sobretot a la façana que dona al jardí amb la magnífica galeria amb vidrieres modernistes de colors i formes curvilínies i vegetals que trenquen la sobrietat de l’edifici. En quin número del carrer Diputació està emplaçat l’edifici? Resteu-li una unitat en aquest número i tindreu la incògnita A.

Casa Formosa Ragué
Obra a mig camí entre l’eclecticisme i el modernisme de l’arquitecte Ramon Maria Riudor i Capella situada al carrer Diputació fent xamfrà amb el carrer Marc Mir. En quin any es va construir l’edifici? Sumeu la primera i l’ultima xifra de l’any i tindreu la incògnita B.

Cal Solà Casa entre mitgeres d’una crugia construïda el 1909 i situada al carrer Sant Antoni, 17. Fixeu-vos amb l’aparador de l’entrada, en la façana i en els elements ornamentals classicistes. Quants balcons té? El número de balcons correspon a la incògnita C.

Casa de la Vila
Situada a la plaça de l’Ajuntament i construïda entre 1896 i 1900 per l’arquitecte Ubald Iranzo i Eiras. Fixeu-vos en la façana molt neta de línies, amb balconada amb balustres i la decoració d’esgrafiats amb motius florals. Quants cossos té la façana principal? El número de cossos correspon a la incògnita D.

Casa Lluís Mestres
Edifici d’estètica modernista situat al carrer del Raval, 25 construït per l’arquitecte Santiago Güell i Grau el 1909. Fixeu-vos en la façana i concretament amb la balconada correguda de la primera planta, els balcons de la segona i el coronament de terrat amb baranes amb ornamentació i motllures naturalista. Quantes motllures de flor com la de la fotografia es poden contar en la barana de la balconada correguda de la primera planta i en les baranes dels balcons situats a la segona planta? Aneu amb compte i no sumeu les motllures de flors de la barana del coronament del terrat. Si al número de motllures en forma de flor que heu contat li resteu 1 tindreu la incògnita E.

Ca la Maria Sàbat (Cal Rigol)
Situada al carrer Raval, 16. És una construcció entre mitgeres, d’una sola crugia amb dues façanes idèntiques fent cantonada coronat per un magnífic pinacle a l'aresta. Destaca també el joc de línies corbes, la decoració floral i les baranes de ferro. En quin any es va construir l’edifici? La tercera xifra de l’any (la que equival a la desena) correspon a la incògnita F.

Ateneu Agrícola
L’Ateneu Agrícola és una entitat fundada a Sant Sadurní d'Anoia el 1877. Entre el 1908 i el 1909 es va edificar la nova seu, obra modernista de Miquel Madurell i Rius situada al carrer Josep Rovira 14. L'obra es distribueix en dues plantes, amb una composició simètrica, en la qual sobresurt un cos central amb pinacles d'ornamentació naturalista. Malauradament l'addició d'un pis a un dels costats, el 1934, va afectar la imatge de l'edifici. Observeu els llums de la façana cada un d’ells està format per tres globus de vidre blanc. Quants globus de llum hi ha en total? Si al número de globus de vidre li resteu 3 tindreu la resposta a la incògnita G.

Magatzem Santacana i Roig
És un edifici d'una sola planta, situat al carrer Josep Rovira, 27, adaptat al solar aixamfranat. Dissenyat inicialment com un celler és una mostra de com les estètiques modernistes i noucentistes també s’han aplicat als edificis industrials. Quantes portes d'accés originals té l’edifici? La resposta correspon a la incògnita H.

Un cop tingueu les 8 incògnites ja podeu anar a buscar el tresor: Coordenades N 41º A. BCD E 1º E. FGH

Additional Hints (Decrypt)

Rfgà nzntng fbgn haf kvceref ab tnver yyhal q’ha rqvsvpv zbqreavfgn

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)