Skip to Content

<

Boek je plekje

A cache by jdbol Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/17/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Neem een goed boek mee, u zult het nodig hebben...

Twee sociale en openbare initiatieven in één plek samengevat. Van de een zijn er wereldwijd meer dan 15.000, de andere ruim 2,5 miljoen. Een mooie gelegenheid om deze twee te combineren tot 1 megacache. De cache is zo groot dat je hem niet over het hoofd kunt zien en vanwege de dubbele functie heb je niets te "vrezen" van dreuzels.

Er is wat "klein" onderhoud geweest aan de cache, het logboek verdwijnt helaas zo af en toe, deze is nu aan de binnenkant in een hoesje bevestigd. Er is plaats voor TB's maar omdat de cache meer dan 1 functie heeft kan het gebeuren dat het wordt gezien als "leuke sleutelhangers". Uiteraard probeer ik te voorkomen dat ze verdwijnen maar ik kan het niet garanderen!

Bedankt voor alle leuke reacties in de log!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.