Skip to content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

IH1000

A cache by ALMI91 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/22/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pekka PP heitetty puskaan.

Tämä kätkö esittelee Selkien kehätien.

Selkien kehätie ulottuu Selkientie 45 kohdalta Jukajoentie 11 tienoille. Ilmeisen käytännöllisestä sijainnistaan huolimatta tietä käyttävät lähinnä hiihtäjät, ratsukot, hirvet ja karhut, tasapuolisella esiintymistiheydellä. Talvella ei kannatta autoilla, ettei jää sivakoijien jalkoihin, ratsukoita ennakoiden ajelkaa varovaisesti ja sulkea ovet maltillisesti. Tosin muita kulkijoita varoittaaksenne sulkekaa ovet vaikka toistamiseen. Syksyisin vaarallisin esiintymä lienee kuitenkin hirvikärpäset ja -metsästäjät. Olkaa kuin ette olisikkaan.

Kehätien tämän hetkisestä vajaakäytöstä ja pusikoitumisesta johtuen autostaan huoltapitävät jättävät autonsa jo päätien parkkiin.

Kätköttäjä on tunnettu surkeista koordinaateistaan, tällä kätköllä ne ovat varmasti oikein. Se tosin ei ole varmaa onko purkki niissä, älä kuitenkaan siirrä purteloa.
Ettei retki pääty ikävään, on purkki yritetty tehdä riittävän viitteelliseksi. Avaa varoen. Ja jos sattuu olemaan aikaa voisit levähtää ja raportoida virkaatekevänä liikenteenlaskijana tapahtumat kehätiellä.

Kätkön nimi juontuu Itä-Suomen neurologityöryhmän löytämästä aivon osasta IH1000:sta, jonka on todettu olevan se osa aivoista, joka muodostaa kätköideoita. Norjalainen työryhmä on tehnyt koneen simuloimaan kyseistä aivonkohtaa tuloksena kuvan kone. Koneen etuosassa valmistuu nano- ja mikrokokoiset kätköt, integroitu atk-työpöytä löytää kullekin purkille sopivan paikan. Koneen takaosasta purkautuu isommat astiat ja huonoimmat kätköpaikat sekä epätarkimmat koordinaatit.

Additional Hints (No hints available.)