Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

JiiPee72: Poikkesin tarkistamaan kätköä kun satuin ihan kulmilla olemaan muutenkin. Eihän sitä rasiaa löytynyt orrelta, eikä omalta paikaltaankaan, vaan laavun alta löytyi tyhjä rasia ja toiselta puolen minigrip-pussi. Eipä sattunut mukaan tyhjää logikirjaa, joten poimin rasian matkaan. Pitänee jossain välissä käydä palauttamassa purkki paikalleen.

More
<

Laajanlehdon laavu

A cache by JiiPee72 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/26/2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö uudella Laajanlehdon laavulla.

Traditional cache at Laajanlehto lean-to.


Kätkö sijaitsee Laajalahdesta Metsoreitille menevän ulkoilureitin varrella. Kesäisin paikalle pääsee kävellen ja pyörällä, talvisaikaan vierestä menee laavu ja siinähän ei saa kävellen kulkea. Laajalahden suunnasta on lyhyempi matka, mutta matkalla on junaradan ylitys. Metsoreitin suunnasta tullessa on reilusti pidempi matka, mutta hyvä kuntoista metsätietä. Autollakin pääsisi pitkän matkaa, mutta se ei ole suotavaa, kun on tarkoitettu ulkoilukäyttöön, eikä maanomistajat välttämättä pidä jos siellä autolla kuljetaan, eikä taida olla oikein kääntöpaikkojakaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

98 Logged Visits

Found it 91     Write note 2     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.