Skip to Content

<

Kirkkosaaren sillat

A cache by Qkani Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/18/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Small-kokoinen kätkö Kuusamon Kirkkosaaressa.


Lapsuudessani Lahdentakaa oikaistiin talvisin keskustaan Kirkkolahden jään yli. Aikaisin syksyllä ja myöhään keväällä matka saattoi olla jopa pelottava, koska jään kantavuudesta ei aina voinut olla ihan varma. Ajat muuttuu ja nyt jäälle ei tarvitse mennä enää ollenkaan, kun lahden yli pääsee kulkemaan siltoja pitkin. Vuonna 2012 Kelanrannan ja Kirkkosaaren väliin valmistui ponttonisilta ja syksyllä 2014 lähes 100 metriä pitkä silta Kirkkosaaren ja Lahdentauksen väliin.

Kirkkolahden rantoja kiertämään on vuosien mittaan rakennettu kevyenliikenteenväylät ja nyt uusien siltojen ansiosta Kirkkolahden ympäri kiertävästä reitistä on tullut mukava ulkoilukohde koko perheelle. Rantoja kunnostetaan edelleen virkistyskäyttöön parantamaan alueen viihtyvyyttä ja tuomaan  rantamaisema entistä useampien käyttöön. Alueella on jo mm. uimaranta, urheilukenttä, lasten liikennepuisto, lintutorni, veneranta ja matonpesupaikka.

Kätköön mahtuu geokolikoita tai pieniä kulkijoita.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • KirkkosaariUusi silta Lahdentakaa Kirkkosaareen päin

430 Logged Visits

Found it 409     Didn't find it 10     Write note 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.