Skip to Content

<

Inssi

A cache by peteketo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/25/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Olen saanut olla ajo-opettajana kahdelle lapselleni menneiden vuosien aikana. Ajokortti on kummallekin napsahtanut heti ensimmäisellä inssiyrityksellä. Opetus oli mennyt perille ja riittävästi harjoitteluakin oli toki tehty. Pääsetkö sinä läpi inssistä ensi yrittämällä? Alla kouluttajan laatimat ajo-ohjeet.


Aloitetaan boguspisteeltä siten, että auto on lähtövalmiina inssiin. Auton keula osoittaa kohti vihreää taloa ja oikealle puolellesi jää pari komeaa kuusipuuta. Muistathan käyttää suuntamerkkiä risteyksissä ja vaihtaessasi kaistaa. STOP-merkinkin kohdalla auton täytyy pysähtyä kokonaan! Muistathan myös, että suojatien eteen pysähtynyttä autoahan et saa ohittaa pysähtymättä. Näissä on tullut aivan liikaa onnettomuuksia Seinäjoellakin! Ja nopeusrajoituksia on noudatettava, vaikka kuinka FTF siintäisi silmissäsi!

Nyt sitten liikkeelle ja kääntyile ohjeiden mukaan. Oletko valmis?

 

Lähdetään liikkeelle oikealle. Kun olet ylittänyt kolme suojatietä, käänny seuraavasta risteyksestä jälleen oikealle.
Jatka matkaa suoraan ja kun olet ohittanut kolme linja-autopysäkkiä ja yhden levennyksen (vanha pysäkki), ota seuraavasta risteyksestä ensimmäinen oikealle.
Jälleen jatka suoraan eteenpäin kolmen linja-autopysäkin ohi, jonka jälkeen käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle.

Onpas näitä pysäkkejä... Tuon seuraavan pysäkin jälkeen käännytään oikealle, jota ajelet T-risteykseen saakka. Siitä sitten käänny oikealle. Jatka matkaa suoraan vaikka kaikenlaista nähtävää tien reunustoilla riittääkin.

Taas tulet T-risteykseen, josta käännyt oikealle. Heti seuraavasta pitäisi kääntyä vasemmalle ja sen jälkeen linja-autopysäkin jälkeen oikealle. Hyvinhän tämä sujuu!

Jatketaanpa suoraan ja sitten kun mahdollista, käänny neljännestä risteyksestä oikealle. Muistathan ne ryhmittäytymiset, vilkut ja pään kääntymiset. Käänny seuraavasta vasemmalle ja heti seuraavastakin vasemmalle. Huh huh. Selvittiinpä niistäkin.

Jatketaan suoraan ja edessä näkyvien sinisten opastekylttien kohdalta sitten käänny oikealle.

Seuraavaksi käänny kolmannesta risteyksestä oikealle ja sitten heti, kun on mahdollista, niin seuraavasta vasemmalle.

Nyt voi ajella hetken suoraan. Laskehan liittymiä. Voimalinjan alituksen jälkeen, ota neljäs liittymä ja sen jälkeen kolmas oikealle. Sitten uudelleen kolmas oikealle.

Jatka suoraan ja ota sitten toinen risteys = T-risteys vasemmalle. Jatka tätä tietä niin kauan, kunnes näet 50 km/h nopeusrajoitusmerkin. Käänny sen jälkeen kolmannesta mahdollisesta liittymästä oikealle. Ei kuitenkaan liikerakennuksen pihaan. Jatka suoraan ja käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle. Jälleen suoraan ja sitten käänny ensimmäisestä risteyksestä jälleen kerran oikealle. Kyseiseltä tiellä on useita liittymiä pihoihin. Valitse pihaliittymistä neljäs oikealla puolella kyseistä tietä ja käänny sinne. Oikealle siis. Ihan rohkeasti. Loppu häämöttää jo. Jos olet tänne saakka jo päässyt, loppu on sitten helppo juttu.

Aja suoraan, rakennusten välistäkin, niin pitkälle kuin mahdollista. Kaarra sitten loivasti vasemmalle ja pysähdy edessä olevalle pienelle, asvaltoidulle alueelle, johon voit pysäköidä autosi.

 

Jos kaikki meni hyvin, löydät oikealta puoleltasi pimeässäkin loistavan heijastimen. Siitä löydät koordinaatit loppupisteelle ja purkille, joka löytyy geokätköilijöille varsin tutusta ja loogisesta paikasta. Sitten pääset kuittaamaan kätkön löydetyksi ja inssiajon on suoritettu onnellisesti loppuun!

 

Onneksi olkoon!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

141 Logged Visits

Found it 120     Didn't find it 5     Write note 10     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.