Skip to content

<

Jerry Tiipiläinen musiikin pauloissa

A cache by hytti13 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/26/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö Kangasalan harjumaisemissa. Missä voi kuulla lintujen laulua, tuulen huminaa ja oksien raksahtelua kenkien pohjissa, kuin musiikkia ikään, siellä piileksii myös musiikin pauloissa oleva Jerry.


Jerry Tiipiläinen on huomannut, että Kangasalakin on nyt sitten saamassa oman konserttitalonsa ja niinpä hänkin joutui musiikin pauloihin. Kangasala-talon lähistöllä on niin paljon hulinaa, jotta hän päätti tulla vähän rauhallisemmille seuduille tutustumaan musiikin saloihin, nuotteihin, aika-arvoihin jne. Saattaa Jerry myös harjoitella täällä luonnon rauhassa lauluakin jos hyvin käy, kun kukaan ei ole sitä kuuntelemassa, jos nyt ei oteta lukuun ohikulkevia ulkoilijoita, hevosia, lapsia, metsäneläimiä. 

Jerry Tiipiläinen syntyi 4v. poikamme geökätköharrastuksen kunniaksi. Nimi on hänen keksimänsä. Innostuksen kasvaessa poikamme halusi jatkoa Jerry Tiipiläisen seikkailuille.

Kangasala-talo

Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 18 kilometrin ajomatkan päässä Tampereelta. Talon avajaisviikkoa juhlistetaan 31.1.–7.2.2015 musiikkipitoisella ohjelmistolla.

Kangasala-taloon on rakenteilla 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, taidegalleria, Kangasalan kunnanvaltuuston kokoussali sekä kunnanhallituksen kokoustila. Rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.

Kangasala-talon ohjelmistossa näkyvät ja kuuluvat tulevaisuudessa ainakin klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva, tanssi sekä kirjallisuus. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

"Kangasalla on rakenteilla paikka, jossa ihmisellä on mahdollisuus kohdata lajitoverinsa monenlaisen tekemisen merkeissä. Merkittävää on, että Kangasala-talo mahdollistaa sivistävän, syventävän ja suvaitsevaisuutta lisäävän kohtaamisen taiteen tekemiselle ja vastaanottamiselle. Näinä aikoina se on kulttuuriteko."

Näytelmäkirjailija, ohjaaja Sirkku Peltola Kangasala-talon muuraustilaisuudessa 21.10.2013

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.