Skip to Content

<

Geokamut 41. Maitomies

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.


Geokamut -trailin oman nimikkokätkön numero 41. saa kätköilijänimimerkki Maitomies Hattulasta, kätköilijä alkaen 14.10.2011. Maitomiehen nicki viittaa kätköilijän ammattiin. Meijerissä laatupäällikkönä toimiva Maitomies aloitti kätköilyn hiukan sattumalta, kun hänen poikansa oli käynyt ensin enonsa kanssa yhdellä kätköllä ja sitten jo houkutellen isänsä etsimään lisää.
"Olin kyllä ennen tuostakin hommasta jotain kuullut, mutta ei ollut tullut aikaiseksi perehdyttyä. Vähän kai tekniikkahörhöjen huuhaana pidin koko hommaa", Maitomies muistelee.
Luontoihmisenä Maitomies nauttii eniten luontokätköistä. Hänen sydäntään lähellä ovat myös miitit, joita hän on myös itse järjestänyt sekä geokohteet eli earthcachet.

Ensimuistikuva Maitomiehestä on Pirkanmaa ajaltamme käydessämme Hattula-Hämeenlinna -suunnalla hänen kätköillään. Ensitapaamisemme Maitomiehen kanssa osuu hänen järjestämäänsä ensimmäiseen Iso-Munakas -miittiin, joka saa erityismaininnan hyvin järjestetystä miitistä kivalla paikalla.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

313 Logged Visits

Found it 310     Didn't find it 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.