Skip to content

<

Slettaelva

A cache by Team kvitebjørn (Tk) Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Slettaelva

Ho ho ho , nå er det bare 1 uke igjen til jul :)

Slettaelva på Kvaløysletta ca. 12 kilometer fra Tromsø sentrum. Utsikten er fantastisk over Sandnessundet og Tromsøya, nordover Grøtsundet og sørover mot Malangen og Balsfjorden. Her finner du lysløype i umiddelbar nærhet og mulighetene for friluftsliv og uteaktiviteter er svært gode blant annet med flere gapahuker bygd på dugnad.  Slettaelva grendehus (fest og møtelokale) ligger i feltet og leies ut til gunstige priser. 

Det er to barnehager på Slettaelva (Slettaelva barnehage og Karveslettlia foreldrelagsbarnehage), i tillegg til Slettaelva barneskole. Kvaløysletta ungdomsskole ligger i gangavstand.

Kvaløya sportsklubb er et av de største idrettslagene i Tromsø kommune. Sportsklubben har godt tilbud til barn og ungdom innenfor flere områder, spesielt fotball og svømming.

Forøvrig på Kvaløysletta finnes det en rekke tilbud; ungdoms- og videregående skole, idrettslag og et utall av lag og foreninger for øvrig. Tannklinikk, legekontor, bensinstasjon og butikker med mere. Busstilbudet til sentrum og UiT/UNN er bra med rute 42 Slettaelva (43 er ekspress) og 40 Kvaløysletta (41 er ekspress).

Additional Hints (No hints available.)