Skip to Content

<

Geokamut 51. villikissa

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailin ikioman nimikkokätkön numero 51. saa kätköilijänimimerkki villikissa Siilinjärveltä, kätköilijä alkaen samasta Suomen Ladun kevätpäivä -tapahtumasta vuodelta 2009 kuin latuvillenkin kätköilyhurahdus.
"Silloin en vielä tiennyt mihin pääni pistin. Kesällä 2011 "mopo lähti käsistä" ja koukussa ollaan", villikissa tuumaa.
"Kätköilen nautiskellen, huntteihin en juurikaan lähde. Seuranani on useinmiten latuville, kun ei sitä voi yksinkään mihinkään päästää ".

Ensimuistikuva villikissasta on samasta paikasta, samaan aikaan kuin latuvillestäkin - Latumaja -miitistä kevättalvelta 2013. Myös ensikohtaaminen tapahtui latuvillen tapaan Pöljän pöpelikössä kesällä 2013.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

378 Logged Visits

Found it 376     Didn't find it 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.