Skip to Content

<

Näkymätön Kurenalus

A cache by Maikkari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/13/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Annetut koordinaatit vievät niin sanotusti "pelipaikoille", josta on hyvä lähteä tätä Wherigoa pelaamaan. Wherigo kuljettaa kätköilijää Pudasjärven keskustassa hyvin lyhyen matkaa. Vauhdin määrää kätköilijä itse. Loppuvaiheessa selviää koordinaatit mikrokätkölle. Kurenalus vaatii häivetoimintaa laskeutumisalueella. OMA KYNÄ MUKAAN!


TAUSTARINA LYHYESTI: Näkymätön Kurenalus ilmestyy ja tarjoaa kyydin kätköilijälle. Pienen kierroksen aikana kätköilijä voi halutessaan muistella tai arvailla vanhoja asioita. Kun kätköilijä on nautiskellut Kurenaluksen kyydistä riittävästi, niin kätkökoordinaatit putkahtavat reppuun.

MUUTA: Tämä on kätköttäjän ensimmäinen tätä laatua oleva kätkö, joten pelin tyyli on "mene paikasta A paikkaan B jne." Tämä wherigo on ilman pienintä epäilyksen häivääkään fiksuinta kulkea jalkaisin. Wherigon kesto on n. 10-15min. ja kuljettava matka hämmästyttävän lyhyt. Mutta sitä aikaa voi mennä enemmänkin kätkön saamiseen käsiin ja logattavaksi, jos jästit sattuvat olemaan ja liikehtimään harmillisesti oikeassa paikassa väärään aikaan.

JA VIELÄ: Nokian puhelimille (Windows-käyttöjärjestelmä) ei ole valitettavasti vielä virallista Wherigo-sovellusta saatavilla..

TALVIAIKATIEDOTE: Kätkö on löydettävissä talvella, mutta kätköttäjä seuraa lumimäärän kasvua kätkön alueella. Mahdollisuus kätkön arkistointiin keskitalven ajaksi on todennäköisempää kuin lentokyyti Kurenaluksessa arkitodellisuudessa.

Lataa kasetti tästä.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.