Skip to content

This cache has been archived.

mirobori: Tudi pravoslavno je že prišlo, tako da je čas za arhiviranje...

More
<

Prednovoletno fotografiranje (Flash mob event)

A cache by mirobori, dr.Gumpi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 22 December 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kratek dogodek, na katerega ste vabljeni vsi, ne glede na klubsko pripadnost, narodnost, barvo kože in starosti... Število udeležencev NI omejeno!

Dogodek se bo odvijal med 18:00 in 18:15, zato prosim bodite TOČNI!

Še malo, pa bo leta 2014 konec. Ne bo ga večsad...Celo leto smo se srečevali na dogodkih, organizirali skupna iskanja zakladov, se preganjali za FTF-ji. Preiskali smo vse hribe, doline, vsak najmanjši kotiček naše preljube "kokoške" v iskanju skritega zaklada. Pa če je bil "Krneki" ali pa lično priravljena škatlica z lepim opisom in še lepšim razgledom. Nekateri so lovili statistiko, nekateri pa so iskali samo tiste najnajnaj... Vsi pa smo počeli tisto, kar nam v prostem času veliko pomeni!

Danes ne bomo lovili rekordov. Tudi FTF ne bo mogočsad...

Z nasmehom se bomo poslovili od odhajajočega leta, prijateljev, naredili nekaj lepih fotografij, še malo poklepetali in se razšli z lepimi spomini na vse tiste stvari in prijateljstvo, ki nas druži...

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.