Skip to content

This cache has been archived.

I3SENII: Am auzit colindele....am primit cadourile

More
<

S.S.IS (Secret Santa Iasi)

A cache by MosCraciun Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 22 December 2014
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Geocaching Secret Santa se vrea a fi o traditie, si cum o traditie frumoasa merita  promovata MosCraciun s-a gandit sa le faca o surpriza si moldovenilor (Iasi, Suceava, Botosani, Bacau,Neamt,Vaslui si de ce nu,Galati).

Asa ca  toti geocacherii din zona sau cei care se afla doar in trecere sunt asteptati in seara zilei de 22.12.2014, ora 19:00  la coordonatele afisate pentru a vedea ce surprize le-a pregatit Mosul anul acesta.

 

Si cum Mosul are si ceva reguli ia cititi-le mai jos:

Cum te înscrii? Intri până pe 14/12/2014 orele 23.59 la adresa: http://109.99.60.100/ss14/ și îți depui CV-ul de moș. Numai dacă ești înscris poți primi un moș și la rândul tău vei putea fi moș. Înțelegi, moșule-cocoșule?

Din 15/12/2014 te loghezi cu datele cu care te-ai înscris la http://109.99.60.100/ss14/ şi după o apăsare de buton vei afla al cui moș ești. Nimeni nu va mai ști acest lucru în afara de tine. Fiecare participant va afla personal, iar de dragul jocului în care intrăm, haideți să păstrăm stelele misterului până pe 22!

La fel ca anul trecut, când plasezi un cadou, îi adaugi tag-ul cu nickname-ul destinatarului, expeditorul rămânând în bună tradiție secret. Că de-aia se cheamă Secret Santa.

Toate cadourile trebuie să ajungă la hub până la deadline!

Chiar dacă nu poți participa fizic la SecretSantaVision de pe 22, te așteptăm să participi metafizic: te poți înscrie și poți lăsa/trimite liniștit cadoul tău chiar înainte de 22.12. Nu ești din București? Trimite prin poștă sau curier, ce mare brânză. Eventual adună-te cu colegii de hub și trimiteți o singură dată, ca să nu ne bulversați prea tare. Pentru detalii contact moscraciun. Asigură-te totuși că ajunge până pe 22 la 7 seara. Nu de alta dar nu vrem să fim puși în nefericita situație în care să explicăm vreunul comorist că Moș Crăciun nu există și că garu e un bot.

Pe 23.12 Moş Crăciun şi prietenii săi din Bucureşti se vor asigura ca toate, dar absolut toate cadourile celor care nu au fost prezenți decât metafizic să plece spre hub-uri și să ajungă până în seara de ajun (sic!). 

 


 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.