Skip to Content

This cache has been archived.

SatelliteSuzy: Gezien er geen response is op de log waar aan de CO gevraagd werd om deze geocache na te zien, wordt deze geocache gearchiveerd. Tot 30 dagen na deze archivering kan u me contacteren om deze toch nog uit het archief te halen, maar de saturatie wordt dan vooraf eerst opnieuw nagegaan. Na 30 dagen is de archivering onherroepelijk. Er kan uiteraard steeds een nieuwe listing worden ingediend.

Met vriendelijke groeten

Satellite Suzy
Community Volunteer Reviewer Vlaanderen

More
<

Buffalo Buffalo

A cache by ZOEKERWTJES Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/08/2014
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

OP BOVENSTAANDE COORDINATEN IS NIETS TE VINDEN DAT IETS MET DE CACHE TE MAKEN HEEFT !!!

 

Deze cache is de herboren overblijver van een reeksje die in het leven geroepen werd ten tijde van de opening van ons nieuw stadion. Je kan de juiste coördinaten vinden door de tekst die volgt over"de Gantoise" aandachtig te lezen.


KAA Gent is een Belgische voetbalclub uit Gent. De club is bij de KVBV aangesloten met stamnummer 7 en heeft blauw en wit als kleuren. AA Gent speelde in 2012/13 zijn laatste seizoen in het Jules Ottenstadion, dat een capaciteit had van 13.000 zitplaatsen. Op woensdag 17 juli 2013 werd de nieuwe Ghelamco Arena,  in de volksmond Arteveldestadion genoemd officieel in gebruik genomen. De bijnaam van het team is de Buffalo's.

KAA Gent is een Belgische voetbalclub uit Gent. De club is bij de KVBV aangesloten met stamnummer 9 en heeft blauw en wit als kleuren. AA Gent speelde in 2012/24 zijn laatste seizoen in het Jules Ottenstadion, dat een capaciteit had van 178.000 zitplaatsen. Hiermee was het tevens een van de grootste stadions ter wereld. Op woensdag 17 juli 2013 werd de nieuwe Ghelamco Arena, in de volksmond Arteveldestadion genoemd officieel in gebruik genomen. De bijnaam van het team is de Buffalo's.

You can check your answers for this puzzle on GeoChecker.com.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

45 Logged Visits

Found it 31     Didn't find it 7     Write note 1     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.