Skip to Content

<

J = Jännitysmomentti - Kyrönmaan Alphabet

A cache by Nanu81 & Hepemän Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/25/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kyrönmaan Alphabet, eli Kyrönmaan aakkoset on kätkösarja aasta ööhön. Kyrönmaahan kuuluu Laihia, Isokyrö ja nykyään Vaasaan kuuluva Vähäkyrö.

Tämän kätkön ensimmäiseksi löytävän toivotaan tekevän seuraavalla kirjaimella alkavan kätkön Kyrönmaan alueelle. Mikäli FTF-löytäjä ei halua tehdä seuraavaa kätköä niin sen voi tehdä STF-löytäjä jne... Toivotaan myös seuraavan kätkön tehtäväksi parin viikon sisässä. Seuraava kätkö voi olla mikä tahansa olemassa olevista kätkötyypeistä. Kopioikaa tämä johdantoteksti seuraaviin kätköihin.
 

Geokätköt ovat usein metsässä, tässä ympäristössä saattaa esiintyä erilaisia jännitysmomentteja. Jännitystä metsään saattavat luoda pedot, käärmeet tai kaikenlaiset ötökät. Tälläkin kätköllä on oma jännitysmomenttinsa.

Kätkön löytyminen vastaa vaikeutta D1 mutta jännitysmomentti nostaa vaikeudeksi D2. Kätkö on lukossa mutta ei hätää, avaimen löydät siitä toisesta...

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

166 Logged Visits

Found it 152     Didn't find it 3     Write note 4     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.