Skip to Content

<

Tepukka Rest Stop aka Säteri: Paimio Alphabet T

A cache by LaraG Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/17/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Rest Stop-henkinen peruskätkö Paimiossa.

110-tien (vanha 1-tie) ja Sauvontien risteyksessä on toiminut huoltoasema saman pitäjän hallussa yli 30 vuoden ajan. Ensin huoltamo toimi Shellin nimen alla ja viimeisen yli 10 vuoden ajan Teboilina. Itse sanon tätäkin Tepukaksi, mutta paikallisten olen kuullut käyttävän tästä myös nimeä Säteri, paikan pitäjän Untamo Säterin mukaan.

Edit: Tepukalla tehtiin sukupolvenvaihdos joulukuussa 2015, kun Untamo Säteri luopui huoltamoyrittäjyydestä. Yrityksen otti vetääkseen Untamon tytär Jenna Säteri avopuolisonsa kanssa. (Lähde: Kunnallislehti 15.1.2016).

Avoinna: Ma-pe 6-21, La 8-20, Su 8-20. Kätkö on avoinna 24/7.

Kätkölle on lupa. Ajoneuvoille on hyvin parkkitilaa huoltamon pihassa, jonne autot toivotaan pysäköitävän ettei pikkutie mene tukkoon.

Etäisyyksiä:
Turkuun 25 km
Paimioon 5 km
Sauvoon 10 km
Kemiöön 35 km
Saloon 30 km
Helsinkiin 141 km

************************************************************************************** FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan aakkoskätkön muutaman viikon kuluessa. Kätkön nimessä tulee olla järjestyksessä seuraava aakkonen. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätkön tulee olla Paimion alueella. Mikäli tämän kätkön FTF-löytäjä ei halua tai voi tehdä seuraavaa aakkoskätköä, niin tällaisessa tapauksessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku muu kätkösarjan tekemiseen osallistunut organisoi seuraavalle kätkölle toisen tekijän. Nimeä uusi kätkö samalla periaatteella, kuin tämä löytämäsi. Kätkön teeman ei tarvitse olla jokin tietty paikka, vaan sen teemana voi olla jokin paimiolainen ilmiö, tarina, historiallinen tapahtuma tai tuotekin (muista kuitenkin että ei varsinaista kaupallista mainontaa kätköjen yhteydessä!) - kunhan kätkön teema liittää sen kulloiseenkin aakkoseen. Tarkoituksena on saada uusia laadukkaita kätköjä lähialueen mielenkiintoisiin paikkoihin. Tavoitteena on myös tuottaa Paimion alueelle uusia kätköjä uusien kätkijöiden toimesta. Luonnollisesti tavoitteena on tehdä sarjaa A:sta Ö:hön saakka. Kopioi tämä tähtien välinen osuus tekstistä seuraavan kätkön kuvaukseen jotta kätkösarja jatkuisi. **************************************************************************************

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,179 Logged Visits

Found it 1,157     Didn't find it 2     Write note 18     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.