Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

Mystery Cache

500 Mysteerin haastekätkö kalenterivuoden aikana.

A cache by Lisko60 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/14/2015
Difficulty:
4.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on haastekätkö ja kun olet kalenterivuoden aikana hakenut 500 mysteerikätköä. Kun kirjaat kuittauksesi, niin liitteenä luotettava todistus, että vaatimus on täytetty. Kaikki joissa ei haaste täyty, tullaan poistamaan. Kätkö sijaitsee annetuissa koordinaateissa. Löytömäärä vuoden 2014 aikana itsellämme on 508 mysteerikätköä kuitattuna.

Tämä kätkö haastaa mysteerikätköjen pariin ja niitä ratkomaan. On paljon mysteerikätköjä ympäri Suomea niin helppoja, kuin enemmän päänvaivaa tuottavia ja osa niistä jää väkisinkin mysteereiksi. Tämä tuntuu ehkä monien mielestä kovalta haasteelta, mutta ei se mikään mahdoton ole, kun käy tuumasta toimeen. Kun olet tämän haasteen täyttänyt ja käynyt kätköpurkilla nimimerkkisi lokikirjaan raapustamassa, niin muutamalla sanalla voisit kertoa elämyksistäsi mysteerikätköjen parissa. Kätkörasia on aivan tavallinen ja ei aiheuta suuria löytämisen riemuja, mutta se että olet ansainnut oikeuden kuitata, on jo jotain arvokasta mainitsemisen arvoista. Kohde sijaitsee pienessä vireässä Kanta-Hämeen kunnassa, jossa löytyy monenlaista katseltavaa, etenkin kesäaikaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

163 Logged Visits

Found it 129     Write note 31     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 121 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 7/11/2018 12:37:19 PM Pacific Daylight Time (7:37 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page