Skip to Content

<

Työmatkalla kuusen kätkössä

A cache by KuvaNemo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/28/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö on kuusessa n. viiden metrin korkeudella. Sen saa helposti käsiin myös kiipeämättä, sopivalla apuvälineellä. Purkin pohja on magneettinen, joten apuvälinekin on helppo valita matkaan.


Tästä ohitse on mennyt lähimenneisyydessä Kylmän latu, jota on tullut ’vanhoina hyvinä aikoina’ hiihdeltyä. Nykyisin talsin paikan ohi muutaman kerran talvessa lumikengillä töistä kotiin. Vanhaa latureittiä kulkee vielä joitakin koiran ulkoiluttajia ja viereistä polkua ratsastetaan läheiseltä maneesilta.

 

Tämä kätkö on oikeastaan minun kaksivuotisjuhlakätköni. Kaksi vuotta sitten vein ensimmäiset purkkini Porttivaaraan ja Laatikkalanvaaraan. Kun olin aloittanut edellisenä kesänä kätköilyn, ihmettelin kuinka vähän lähialueelta löytyy maastokätköjä, vaikka ympärillä on komeita vaaroja ja muitakin hienoja maisemia. Nyt niitä kätköjä on tullun jonkin verran laitettua ja kiitettävästi niitä on muidenkin kätköilijöiden toimesta lisää tullut. Ei sitten muuta kuin iloisin mielin metsään. 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

47 Logged Visits

Found it 45     Didn't find it 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.