Skip to Content

<

Ruokolahden kylät - Huhtanen/Huhtasenkylä

A cache by Yökiitäjä Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/18/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö on Ruokolahden alueelle sijoittuvan Ruokolahden Kylät -sarjan kätkö.

"Immalanjärven itärannalla sijaitseva Huhtasenkylä on viihtyisä, eri-ikäisten ihmisten asuinpaikka luonnon keskellä, mutta lähellä palveluja. Imatran Vuoksenniskalle matkaa on viitisen kilometriä. Pohjoispuolelta kylä rajautuu Immolan lentokenttään ja varuskunta-alueeseen, idästä Lassilan ja Puntalan kyliin. Osa Huhtasenkylästä sijaitsee Imatran puolella.

Kylän läpi mutkittelee Museotie, joka myötäilee Immalanjärven rantoja. Asutus on keskittynyt lähelle järveä ja läheltä rantaa löytyy edelleen jonkin verran vapaita tontteja. Kylän vilkkain rakennuskausi oli 1930-luvulla, jolloin Kaukopään tehtaita ja rautatietä rakennettiin. Alueella onkin runsaasti vanhoja omakotitaloja.

Laurilan pururadalla ja Ollinpolulla voi lenkkeillä. Jääkiekkokaukalo toimii talvella luistinratana ja kesällä pallokenttänä. Uimaranta sijaitsee Immalanjärvellä Kärniementien päässä." Lähde: (visit link)

Sarjan säännöt:

- FTF:n hakijan toivotaan tekevän sarjaan seuraavan kätkön noin kahden viikon kuluessa lokkauksestaan sarjan jatkuvuuden turvaamiseksi. Kätkö nimetään Ruokolahden kylät - kylän nimi, sekä pieni kuvaus kylästä.

- Kaikki sarjan kätköt ovat vain ja ainoastaan tradeja ja terrain saa olla korkeintaan 3, eli ei siis mitään kiipeily- tai saarikätköjä.

- Koskapa noiden kylien keskustat ovat melkoisen jästiarkoja paikkoja niin katselkaa sopivainen sijainti vaikka reunamilta.

- Nämä ohjeet toivotaan kopioitavan sarjan seuraviin kätkökuvauksiin, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

173 Logged Visits

Found it 167     Didn't find it 4     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.