Skip to Content

<

[DCE2015] Top100 - Papa was a Roling Stone

A cache by Dauwcache Event Team Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/19/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Dauwcache Event 2015

Inleiding

Deze cache is geplaatst als onderdeel van de fietsroute van DCE2015.
Dit jaar is de leidraad die wij proberen aan te houden het thema muziek. De organisatie heeft daarom een speellijst gemaakt met allemaal muziek waar veel van terug komt in de diverse caches. Deze muziek zal ook te horen zijn op het event terrein gedurende het event.

DCE top 100: Nummer 63: Papa was a roling stone - the temptations

Papa Was a Rollin’ Stone is een single waarvan het origineel is uitgebracht door de Amerikaanse psychedelische soulgroep The Undisputed Truth. De bekendere versie van het nummer werd uitgebracht door The Temptations, bij Motown. Beide versies verschenen in 1972 op de markt, die van The Undisputed Truth in het begin van dat jaar en die van The Temptations eind dat jaar. Hun versie bereikte haar hoogtepunt in 1973.

The Temptations is een Amerikaanse band, met hun hoogtepunt in de jaren 60. Samen met The Supremes waren zij de echte hitsellers van Motown. Volgens velen waren The Temptations even belangrijk voor de soul als The Beatles voor de rock.

De groep werd gevormd in 1961 in Detroit. Het was een samenstelling van twee plaatselijke groepen uit Detroit, The Primes en The Distants. Toen de groep begon onder de naam The Temptations bestond hij uit Otis Williams, Melvin Franklin, Elbridge Bryant, Paul Williams en Eddie Kendricks. Later zouden er nog vele veranderingen plaatsvinden.

De cache lokatie

Je staat hier bij een TOP. Een Toeristisch Overstappunt (TOP) is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Vanaf elke TOP kunt u bewegwijzerde of beschreven routes volgen, die u laten kennismaken met de mooiste plekjes. 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

608 Logged Visits

Found it 585     Didn't find it 13     Write note 4     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 29 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.