Skip to Content

This cache has been archived.

69and71: Het was een gezellig event en alle tbs zijn inmiddels gelogd: tijd om deze in het archief te doen [:)]

Dank voor de leuke berichtjes!
Happy caching, groet 69and71

More
<

Pi without pie :) **Aanmelden NIET meer mogelijk**

A cache by 69and71 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 14 March 2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ter ere van π-dag - immers de Amerikaanse notatie van 14 maart 2015 is 3 14 15 - laten dat nu net de eerste vijf cijfers van het getal π zijn!!


Vandaag (3-14) is het π dag!

In de Amerikaanse notatie is het zelfs nog mooier: 3-14-15! Deze cijfers worden gevolgd door... 9 2 6. En dáárom hebben we als starttijd 9:26 gekozen . Tja en hoelang hou je dan een event... 3,14 min is wat kort en zelfs 31,41 min zou je zo kunnen missen als er iets tegenzit... Tja dan keer je de getallen van π-dag om en wordt het event 51 min 14 s en 3 honderdste:

14 maart 2015 9:26 - 10:17 om precies te zijn!

Inmiddels zijn er 8 geplande events in Nederland en niet eentje in de buurt... Vandaar dat wij de stoute schoenen hebben aangetrokken: ons eerste event (althans de organisatie ervan), met als bedoeling om elkaar te ontmoeten, te (geo)kletsen, TBs te ruilen of te pronken.

Groundspeak heeft voor deze datum twee bijzondere souvenirs: eentje voor het bijwonen van een event, eentje voor het loggen van een mystery. Dat laatste laten we aan jullie zelf over, bij het eerste helpen wij graag een handje!

Dit event is verder zonder enige pretenties: het betreft een gebied van Natuurmonumenten en het enige wat we mogen achterlaten zijn onze voetstappen! Bij het uitkijkpunt (de verzamelplaats, voorzien van een logboek) bevinden zich banken waar we eventueel kunnen zitten. Fiets of auto parkeer je enkel ten zuiden van het uitkijkpunt. Fietsen over het geasfalteerde pad vanaf Bosch en Duin naar het noorden is NIET toegestaan!


Ivm de grote interesse en aangezien er vanaf gisteren geen nieuwe events meer aangemaakt kunnen worden, wordt iedereen die zich tot 20h heeft aangemeld verwelkomd...
Aanmeldingen vanaf nu - zondag 1 maart 2015 20h - worden niet meer gehonoreerd!


Klik op het onderstaande plaatje voor meer (Engelstalige) informatie

We hebben een event-banner! 69 heeft zich uitgeleefd met Gimp en een Duinse banner ontworpen:
Je kunt de banner op je profiel plaatsen door de volgende HTML-code te gebruiken:

<a href="http://coord.info/GC5N5KD"><img src="https://d1u1p2xjjiahg3.cloudfront.net/4bb335d7-7191-4097-b1c0-1c03633ff10e_l.png" /></a>

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.