Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

Traditional Geocache

Ei oravan vaan Eemelin tavalla

A cache by Mokuskam Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/28/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ethän muuta kätkön sijaintia tai kiinnitystapaa, jotta sen idea säilyy.


Orava (Sciurus vulgaris) on jyrsijöiden lahkoon kuuluva nisäkäslaji. Oravaa tavataan lähes koko Euroopassa sekä Aasian pohjoisosissa. Täysikasvuisen oravan ruumis on 19–28 cm ja häntä 14–24 cm pitkä. Painoa oravalla on 200–480 gramman väliltä. Suomen oravakannassa tavataan erilaisia värityyppejä: mustahäntäinen tumma kuusiorava, punahäntäinen vaalea mäntyorava sekä ruskeahäntäinen orava lukuisine välimuotoineen. Orava on erittäin taitava kiipeilijä, joka hyppää pitkiäkin loikkia puusta toiseen käyttäen häntäänsä apuna suunnan ohjaamisessa. 

'Kalastaja-Eemelin valssi' on Kauko Käyhkön säveltämä ja alunperin esittämä kappale. Sen on sanoittanut R.R. Ryynänen ja sovittanut Toivo Kärki. Kauko Käyhkö levytti Kalastaja-Eemelin ensimmäisen kerran vuonna 1950, ja sen jälkeen siitä on tehty useampia versioita. Laulu on yksi tunnetuimpia kala-aiheisia kappaleita suomalaisessa viihdemaailmassa, ja oli aikanaan radion toivekonserttien suosituimpia. Valssi esitettiin myös elokuvassa Suuri sävelparaati v. 1959.

 

Alunperin kätkön tarkoituksena oli tarjota kaksi vaihtoehtoista tapaa purkin noutoon, mutta turvallisuussyistä tein tästä vain Eemelin tapaan poimittavan. Kuvia kätkön noudosta saa mieluusti liittää loggauksiin.

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

107 Logged Visits

Found it 97     Write note 2     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 13 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 7/15/2018 6:54:15 AM Pacific Daylight Time (1:54 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page