Skip to Content

<

Geokalastusta

A cache by xbi302 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/10/2015
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä on wherigokätkö, jota varten tarvitset wherigoa tukevan laitteen. Lisäksi tarvitset vesikulkuneuvon, sillä wherigo suoritetaan järvellä. Wherigo-kasetin voit ladata tästä. Wherigo ohjaa purkille asti ja antaa lopussa vihjeen kätkön sijainnista. Otathan huomioon, että alueella saattaa esiintyä ongelmia matkapuhelinten kuuluvuudessa. Kätkön voi suorittaa myös multina, johon ohjeet lopussa.

Tervetuloa geo-onkimaan erämaiselle Suomunjärvelle! Otathan kuitenkin huomioon, että kalastusalue sijaitsee Patvinsuon kansallispuistossa, joten geokalastaminenkin moottoroidusta kulkuneuvosta (myös moottorikelkasta, pilkkijät huom!) on kielletty, samoin vieheiden käyttö. Suosittelemmekin kanoottia tai soutuvenettä, gps-geokalastinta ja paljon aikaa geokalastuksesta ja maisemista nauttimiseen!

Lisätietoja melomisesta, kätköilystä ja muista aktiviteeteista Patvinsuon kansallispuiston alueella saa tästä. Veneettömien on myös mahdollista vuokrata kanootteja ja soutuveneitä.

Peli on testattu laitteella Garmin Oregon 300. Ongelmista voi laittaa viestiä tekijälle, yritän korjailla virheitä parhaani mukaan.

Älä hämmenny siitä, jos peli ei näytä kalastusjakson aikana tekevän mitään. Peli ei ohjaa kalojen luo, vaan ne on löydettävä itse. Peli vain kertoo, kun saat kalan.

MULTI: Geokalastusta on mahdollista suorittaa myös multina kalastuksenvalvojana, jos geokalastusvälineiden toiminnassa on ongelmia. Käy neljällä kalapaikalla ja tarkista kalastajien saalismäärä ohjeiden mukaan. Reitin pituudeksi tulee noin 15 km. Koordinaatit voi tarkastaa kuvauksen alla olevasta tsekkeristä, joka antaa myös vihjeen purkin sijainnista.

Kalapaikka 1, Suomun tupa: Koordinaateissa 63 07.830 030 43.790 sijaitsee kokoelma opastauluja. Laske taulusta ”Suomunjärvi tutkimuskohteena” kalojen määrä. Tämä luku on A.
Kalapaikka 2, Kurkilahti: Koordinaateista 63 07.132 030 44.645 löydät infotauluja. Laske tauluissa näkyvien ahventen määrä. Vähennä tästä luvusta 7 ja saat luvun B.
Kalapaikka 3, Pokkaniemi: Koordinaateissa 63 08.788 030 46.522 sijaitsevan kopin seinässä on kuva jo saadusta ja syödystä saaliista. Kuinka monta syötyä kalaa kuvissa näkyy? Tämä luku on C.
Kalapaikka 4, Lapinlahti: Koordinaateissa 63 08.903 030 44.819 sijaitsevassa opastaulussa näkyy mahdollisia kalastajia rannoilla ja vesikulkuvälineissä. Laske kaikki taulun kuvassa olevat yli 10 cm pitkät kalat. Tämä luku on D.

Saat loppupurkin koordinaatit seuraavasti: (AxC)-36=y ja (B+D+C)x140=z. Kätkön annetut koordinaatit (boguskoordinaatit) ovat N 63 07.865 ja 030 43.650. Lisää annettuun N-koordinaattiin y, niin saat kätkön N-koordinaatin. Lisää annettuun E-koordinaattiin z, niin saat kätkön E-koordinaatin. Multin koordinaattien ratkaisun voit tarkastaa tsekkeristä:


Tarkasta ratkaisusi

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

40 Logged Visits

Found it 35     Didn't find it 2     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.