Skip to Content

<

Karhukirje

A cache by Ridsa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/02/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Patvinsuon kansallispuisto on rauhaisa retkeilykohde erämaisen luonnon helmassa. Kansallispuisto on kansainvälisestikin merkittävä suoluonnon suojelu- ja tutkimusalue, jossa on lisäksi niin vanhoja aarniometsiä kuin kauniita hiekkarantaisia vesistöjä.Alue on mitä mainioin erämaisen luonnon tarkkailuun. Patvinsuon tunnuseläin karhu välttelee ihmistä, eikä sitä yleensä näe.


Sivistyssanakirjan mukaan karhukirje tarkoittaa maksukehotusta tai karhuamiskirjettä. Kätkön läheisyydessä olet karhuamisvapaalla vyöhykkeellä. Nauti olostasi. Se ei maksa mitään eikä karhukirjeitä jälkeesi lähetell. Kuuntele tai lue joskus Jukka Parviaisen teos Karhukirjeitä Karvoselle .Tarinalle on useita jatko-osia. Sarjan päähenkilö on Otso-karhunpoikanen. Hänen isä on tiekarhu ja äiti verokarhu. Karhumäessä asuva Amalia-täti hoitaa Ostoa vanhempien ollessa työmatkoilla.4

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.