Skip to content

<

3/10 Most Lonely - Motala Challenge #5

A cache by Co3ra & Cottex Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/06/2015
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


OBS! Koordinaterna för den här cachen är korrekta men det är en s.k. "Challenge"-gömma vilket innebär att vissa villkor måste vara uppfyllda för att en loggning skall godkännas.

I denna challenge går det ut på att logga 3 av de 10 nuvarande mest ensamma cacherna i Motala kommun. 
Man kan kolla vilka de 10 nuvarande mest ensamma cacherna är på Project-GC

På listan ska du ha loggat minst 3 av de 10 i toppen på flest ensamma dagar. (Det är antal dagar sedan senaste foundlogg man ska titta på). 
Skulle det vara så att någon är tillfälligt avaktiverad eller att du äger någon av de tio i toppen kan du strycka dessa och ta de första tio som blir efter det. 
Säg att t.ex nummer 2 i listan är avaktiverad och att du äger nummer 4. Då blir din lista de tio förstaUtan dessa burkar. dvs: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 & 12. 

Visa i din logg att du loggat minst 3 av de 10 mest ensamma burkarna i Motala. 

Den ensamma cachen kommer ju att trilla ner från topp10-listan när du loggar den, så glöm  inte att kunna påvisa att den fanns på listan innan du loggade den.
Om det har kommit in någon ytterligare found-logg för en cache under samma dag som din egen logg, så kan du ignorera denna och räkna från den föregående found-loggens datum istället. (Detta för att inte ställa till det om man är fler som loggar i grupp eller fler olika personer satsar på denna utmaning under samma dag). 

Det kan ju vara så att man redan loggat 3 eller fler av de som ligger i den nuvarande topp 10. Då uppfyller man ju redan kravet för challengen, då är det bara att leta upp burken och logga.  

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.