Skip to Content

This cache has been archived.

Alaguait: Gràcies per la seva contribució al Geocaching.

Alaguait
Revisor Voluntari de Geocaching

More
<

IRON CATXER #5 - TOT BAIXA

A cache by Equip Burruktala Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/07/2015
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


FTF ► joanmire - petitsllops - Guanacos - bat62◄ 15.Mar.2015

IRON CATXER #5 - TOT BAIXA

Us presentem una sèrie de catxes que pretenen fer-vos passar una bona estona tot fent recerca una mica diferent a lo que estem acostumats.

Així que varem començar a fer catxes i ens varem plantejar amagar-los, portàvem de cap deixar un catxe al que nosaltres anomenàvem, el “El Queixal de Collserola”.

La veritat és que era una cosa estètica.

El primer que varem posar, va ser el de “L’Antena TV”, just davant de casa, a pocs metres. Ens entreteníem veient com la gent buscava el catxe des de casa.

Desprès varem amagar el d’ “EL Mulei”. Altre cim davant mateix de casa. Un mica més allunyat, però igualment visible. I en mig de tots dos, allà al fons surt “el queixal”. Una punta rocallosa que demanava a crits que hi poséssim un catxe.

En una primera aproximació, varem veure que la cosa era més difícil del que semblava. Hi havia una corda fixa, però tot plegat feia cara de pocs amic. I el projecte l’hem estat barrinant molt i molt de temps. Fins que finalment, ens varem decidir posar un catxe.

Per que el catxe no hi estes sol, a mida de fer visites a la zona (pot ser hi hem pujat una cinquantena de vegades), varem anar dibuixant una sèrie de catxes que tanquessin un circuit circular amb el de “la Cova de l’Or” i que anava d’allò més be pels propòsits.

Així que mica en mica... amb temps, hem ideat i amagat cinc catxes més, tots ells de dificultat i “fora de lo tradicional”, ja pel terreny com pel amagatall.

Volem deixar clar que son catxes d’ALTA DIFICULTAT EN TERRENY. Fàcils per persones entrenades i amb prous coneixements del medi (bàsicament d’escalada) i material. No recomanem fer aquests catxes a ningú, i NO ANEU MAI SOLS.

Amb aquesta sèrie, busquem una mica d’aventura. Per tant tampoc explicarem massa el que us i trobareu. No son vies d’escalada tradicionals, no trobareu roca bona, bons rapels, ni a vegades bons llocs on assegurar al comapany. Trobar algun accés, segur serà ja una aventura... Vaja!!! Que us tindreu que buscar una mica la vida.

Us recomanem que feu els catxes per ordre. Surt un recorregut rodo i retornareu al cotxe (esperem!!)

EL CATXE

Hem fet cim. El que sempre m’ha agradat menys és el descens. Desprès d’escalar tot un dia sencer, carregat amb els trastos, baixa de parets que no fot ningú, per camins desdibuixats que moltes vegades et porten a zones on tens que fer ràpels incerts.

Heu estat de sort, ja que el punt del ràpel us el marquem, i per arribar-hi, els primers que ho feu, ho torbareu més o menys net, ja que hem desbrossat uns 25 o 30 metres de bardisses que feien por... d’aquí un temps, el catxe tindrà cinc estels i un plus de fer el senglar... Benvinguts al mon dels descensos cutres.... no tot son rapels nets i equipats amb anelles.

Cal posar les cordes per l’arbre que trieu (us recomanem el de més ala punta, si no, no en tindreu prou amb una sola corda de 50 doblada)... i apa, superar el que queda de vegetació i entre branques, saltar al buit... Fileu prim, no fos cas que no baixeu per la vertical de on és amagat el catxe i tingueu de pujar de nou.

(CAT) ATENCIÓ!!!!

Aquests catxes poden posar en perill la vostra integritat física. Poden comportar lesions i accidents si no es tenen els coneixements, mesures de seguretat i el material apropiat.

Si no teniu el material ni els coneixements tècnics adequats, NO FEU ELS CATXES!!!!

Evidentment no som pas responsables de l’estat de l’accés ni del material fixe (o no) que i trobareu. Cal que prengueu les vostres pròpies decisions responsablement i en cada moment.

NO ANEU MAI SOLS PER FER CAP D’AQUESTS CATXES.

Llegiu be el listing, però sobre tot, LLEGIU LA DESCRIPCIÓ DE CADA CATXE.

Per fer aquesta sèrie, cal que porteu material adequat...

Recomanem que porteu material d’escalada. Com a mínim una Corda (una de 50mts), estreps, algunes cintes llargues us aniran molt be. Bagues, rapelador i casc. Portar algun encastador o friend pot ser us vagi be al Queixal. Una llum per entrar a la cova.

No calen els peus de gat. (vosaltres mateixos)

(ESP) ATENCIÓN !!!!
Estos caches pueden poner en peligro su integridad física. Puede comportar lesiones y accidentes si no se tienen los conocimientos, medidas de seguridad y el material apropiado.
Si no tiene el material ni los conocimientos técnicos adecuados, NO HACER LOS CACHES !!!!
Evidentemente no somos responsables del estado del acceso ni del material fijo (o no) que encontrareis. Es necesario que toméis vuestras propias decisiones responsablemente y en cada momento.
NO IR NUNCA SOLOS PARA HACER NINGUNA DE ESTOS CACHES.
Leer bien el listing, pero sobre todo, LEER LA DESCRIPCIÓN DE CADA CACHE.

Para hacer esta serie, hay que llevar material adecuado ...

Recomendamos que llevar material de escalada. Al menos una Cuerda (una de 50mts), estribos, algunas cintas largas os irán muy bien. Anillos de cuerda, rapelador y casco. Llevar algún empotrador o friend puede ser os vaya bien al Queixal. Una luz para entrar en la cueva.
No hacen falta los pies de gato (opcional).

Si vols posar aquest souvenir al teu perfil,
copia i enganxa el següent codi html:

<a href="http://coord.info/GC5NZWX" target="_blank"><img src="http://rutesamblamoto.cat/catxe/ironcatx/iron_souvenir.gif" width="279" height="300" border="0"></a>

Additional Hints (Decrypt)

AB QVAF RY SBENG RIVQRAG!!!!

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.