Skip to Content

<

"Majaleikit" - Mäkipelto

A cache by Kattila1 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/19/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kansallista vaalipäivää juhlistaakseni ja maakunnalisenkin suuren hurmosviikonlopun (lentopallo) kunniaks, pari tradia ja mysse! Täysin eri "suunta" verrattuna aiempiin, eli kätköt on omalla maalla! Tällä kertaa nämä on sitte gamottukki oiken tosissaan ja kunnolla!

 

- Ne jotka rakensi omakotitaloa kokkolaan, valitti joskus että se: saatto olla joskus vähä vaikiaa...?


Kun muutettiin kotikäläviälle loppu vuonna vuonna 2003 ja lähelle mummua ja pappaa, ...näin alkuun, oli suunnattoman mukavaa pitkästä aikaa tehä puita tarpeeseen ja risusavotoida ym. omilla mailla, eikä se tunne siitä ole sillai hävinny! Siitähän sai myös hyvää hyötyliikuntaa ja mukavalta tuntu omalle soffalle sen päälle istahtaa! Lapsille tein pehmoisen havumajan lähettyville ja niin viihtyi kaikki, puolison seuratessa leikkejä syrjäsilmällä ja tehdessä perässä niitä "hanslankarin" hommia! Tutut oli lapsuuden maisemat, jalkojen alla oma maa ja aina paisto aurinko! Päivän päätteksi mentiin mummulle mehulle. Tässä kevät 2004.

... Sittepä se meniki..., näköjään, "täysin päättömäks menoks ja aivan älyttömäks taiteiluks iliman aivoja"!??? - Järkyttävän paljon liian suurisa mittasuhteisa ainaki! - Outoa hommaa!

 

- Jäläkensähän se ...tuommonen, ajan kans varsinki, jättää! ... Monella lailla!

Monen kätköilijän mielestä paikka ei varmasti ole mitenkään kätkön arvoinen ja voi olla jotenkin hiukan "hankalakin"? Ite purkki on gamottu tavoistani poiketen todella hyvin, eikä ne naatitkaan ole välttämättä sielä päinkään ja ne D/T tähdetkin on varmasti vain arvatut? ... ei tämmöstä kyllä voi kaikkinensa mitenkään kellekään suositella!

 

Kätkön paikka, yhä edelleen: Mäkipelto.

... tai kangaspellokski se faari tais tätä sanoa. Laidunmaata ja myöhemmin tuli tuon lehemäin juottoputin taate peruna. Paikalla oli mäkipellon lato mielen kiintoisine vanhoine tavaroineen. Nyt latoa ei ole ollut pitkään aikaan, mutta on sielä vielä, jotain hevosajan koneita näytillä, ...aiemman vuokraajan tuon ajan mielenilmausten lisäksi.


Kaikki oikeudet pidetään.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Niilo MansikkamäkiKuvattu kokkolassa 1900- luvun alkupuolella. Käytti Austraaliassa nimeä Niilo Mäki. k. 1962, haudattu australiaan.

158 Logged Visits

Found it 148     Write note 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.