Skip to content

Pozdrav počitnicam / Welcome holidays Event Cache

This cache has been archived.

kompaski: Več kot polovica počitnic je že za nami, dopust pa je za marsikoga že zbledel spomin...
Zato je čas, da pošljemo stran srečanja v arhiv.

More
Hidden : Tuesday, 23 June 2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

PIKNIK V POZDRAV POČITNICAM! / A PICNIC TO WELCOME HOLIDAYS!


English description / Angleški opis
točke poti in dnevniki / waypoints and logs

Vsak del leta je lahko lep. A morda najprijetnejši so dnevi, ko v mislih (ali pa že kar zares) pakiramo za odhod na zaslužen dopust. Ali pa se samo pripravljamo, da bomo v domači senci raztegnili ležalnik in v roke vzeli knjigo, se morda zapeljali na primerno izhodišče in se sprehodili po planinskih poteh... Vsak po svoje, a zanesljivo se bomo potrudili na pravi način preživeti del prihajajočih počitnic, kajne?

Vabimo vas, da skupaj pozdravimo počitnice, ki bodo v času srečanja že čisto zares tik pred vrati.

Piknik bo v ponedeljek, 22. junija 2015, od 16h naprej, na piknik prostoru v bližini Zgornjih Pirnič.

Dnevnik bo dosegljiv tudi na uradni dan srečanja, v torek, 23. junija, od 16h do 19h, pri organizatorjih (točka poti LOG).

Domov se nam ne bo mudilo. Do ure, ko je zaželen javni red in mir nas ne bo nihče preganjal od tam :)

Prostor je velika jasa sredi gozda, na kateri je veliko travnato nogometno igrišče z goloma, odbojkarsko igrišče z mrežo (tudi kar na travi) in nekaj igral. Vsi, ki bodo to želeli, si bodo lahko privoščili rekreacijo. Prinesite ustrezno športno opremo, torej žoge, loparje za badminton, frizbije.

Poleg travnika je velik kozolec z mizami in klopmi za večjo družbo - na suhem tudi v primeru slabega vremena. Zraven je paviljon z žarom, na katerem lahko tudi kaj "obrnemo". Organizatorji bomo pripravili kakšno malenkost za priboljšek, vse ostale pa vabimo, da s seboj tudi prinesete kaj malega za pod zob ali kaj tekočega - količinsko nekako toliko, kolikor bi rabili sami zase - potem bomo pa dobrote malo izmenjali :)

Pa še prošnja. Prostor je najet in ni brezplačen. Najemnina je 100 EUR, ki bi jo organizatorji želeli razdeliti enakomerno med vse prisotne ekipe (ekipe podmladkov ne bodo štele). Če bo ekip 20, to pomeni 5 EUR na ekipo. Verjamemo, da to ne bo pomenilo ovire, da se nam pridružite. Prosimo vas, da svojo udeležbo tudi v resnici najavite z vpisom 'WILL ATTEND'.


oak
Zemljevid dostopa - označene so točke poti / Access map with marked waypoints.


oak
Podrobna ortofotka s točkami poti / Detailed aerial photo with waypoints.


English description

All parts of the year can be beautiful. But days when we already plan (or actually pack for) holidays may be the most eagerly awaited. Or we could only be preparing to lay on the lounger and take a good book in hands, or maybe drive the appropriate starting point for a mountaineering trip... We'll do it each in our own way, but will definitely try to find a good way to relax :)

You are invited to join us saying Welcome to Holidays - they will really be just around the corner at the time of event.

We meet on Monday, June 22nd 2015, from 4 p.m. on, at the picnic area near Zgornje Pirniče.

Logbook will also be available on the official day of the Event, on Tuesday, June 23rd, from 4 p.m. to 7 p.m. at waypoint LOG.

We shall not hurry back home. Nobody will drive us away from there until the time 'public order and peace' are to be observed :)

Area has a large grass football field, valleyball net and some playground equipment. Everybody will be able to have some recreation. Bring suitable sports equipment like balls, badminton rackets, frisbees.

In addition to the meadow, there is a great double hayrack with tables and benches for the larger company - under the roof in case of bad weather. Next to it is the pavilion with barbecue, which we can use. The organizers will prepare some trifle for a wellcome treat, you are invited to bring a little something to eat or drink - about as much as you would need for yourselves in quantify - then we can do some exchange of goodies :)

And a small request at the end: The place is rented and is not free of charge. The rent is 100 euros, which the organizers want to divide equally among all present teams (team's "youth sections" don't count). If 20 teams participate, this means 5 euros per team. We believe that this will not present an obstacle to join us. Please DO log your intention to come with 'WILL ATTEND'.


točke poti in dnevniki / waypoints and logs

Additional Hints (No hints available.)