Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Eiköhän tämä ollut tässä. Jatkoa seuraa..!!? Vai?

More
<

Seinäkiipeilymiitti

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 14 November 2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mitä: Seinäkiipeilyä ja boulderointia
Missä: Tampereen Kiipeilykeskuksessa
Milloin: lauantaina 14.11.2015 kello 18.00-20.00

Kiipeilyä ja kaffia...Miten olisi hieman piristystä syksyn synkkiin ja sateisiin iltoihin? Jospa siis kokoontuisimme pitämään miittiä Tampereen Kiipeilykeskuksen sisähalliin. Ohjelmassa pääasiassa boulderointia ja kiipeilyä 9,5m korkealla köysiseinällä. Miitin ajan (18 alkaen!) kiipeilytilat ovat vapaasti käytettävissä. Hyvä tilaisuus siis kokeilla tuotakin touhua. Mahdollisuuksien mukaan ohjelmassa myös tutustumista erilaisiin kätköilijöillekin tarpeellisiin kiipeilyvälineisiin ja esimerkiksi köysitaitopaja, mutta ohjelma tarkentunee tältä osin lähempänä ajankohtaa. Ainiin, ja tokihan on tarkoitus keitellä perinteiset kaffit. Eli vaikka kiipeily ei olisikaan se oma juttu, niin kahvinurkkauksesta löytynee juttuseuraa.

Mikäli kiipeily kiinnostaa, muistathan ottaa mukaan erilliset "sisäpelikengät", ulkokengissä ei ole eteisestä pidemmälle asiaa. Onhan se mukavampi muidenkin kiipeillä ja otteet pitää paremmin kun ei ole paikat hiekassa ja kurassa. Vaikka boulderpuiston alue on pehmustettu ja seinäkiipeily tapahtuu pääosin varmistettuna, kannattaa kuitenkin muistaa, että aina voi kaikkea sattua. Lapset ovat siis tilaisuudessa vanhempiensa vastuulla. Vaikka siis perheen pienimmät eivät kummemmin kiipeilisikään, kannattaa hieman pitää silmällä missä he juoksentelevat. Boulderpuisto ei ole leikkipuisto ja eihän sitä koskaan tiedä kuka seinältä tippuu päälle.

Vielä muutama sananen pysäköinnistä. Kiipeilykeskuksella on jokunen autopaikka ja läheisen kadunvarteen mahtuu. Mikäli kuitenkin haluaa säästää hermojaan, tien toisella puolella K-Raudan ja K-kaupan pihassa on takuulla riittävästi parkkitilaa. Tuohon aikaanhan kaupatkin ovat jo kiinni.

Ei muuta kun mukaan vaan testailemaan touhua. Tilaisuus on maksuton.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

198 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 85     Attended 102     Publish Listing 1     Announcement 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.