Skip to content

This cache is temporarily unavailable.

Poltrona Polaris: Hei

Det ser ut som om denne geocachen trenger tilsyn og/eller vedlikehold fra eier, så inntil videre disabler jeg den. Vær snill å sjekke at geocachen er på riktig sted og i god stand, og utfør eventuelt nødvendig vedlikehold.

Hvis geocacheoppføringen er merket med ikonet som angir at geocachen trenger vedlikehold, en hvit skiftnøkkel på rød bakgrunn, kan ikonet fjernes ved å skrive logg av type «OwnerMaintenance». Til slutt skriv en logg av type «Enable Listing» for å aktivere geocacheoppføringen.

Hvis geocacheoppføringen må stå deaktivert en stund, f.eks. fordi du ikke har anledning til å utføre vedlikehold ennå, så er det greit, da må du skrive en note på geocachesiden hvor du beskriver situasjonen og angir når geocacheoppføringen kan forventes å være aktiv igjen.

Hvis du ikke ønsker å aktivere geocacheoppføringen igjen, vær snill å arkivere den, slik at en annen spiller kan plassere en geocache her. Hvis du bestemmer deg for å arkivere geocacheoppføringen, vær snill å sjekke stedet og ta med deg geocachen eller eventuelle rester av den så snart som mulig, for å unngå forsøpling.

Har du spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med meg eller en av de andre på reviewerteamet.
Det er ønskelig at geocachens eier svarer på denne henvendelsen innen 30 dager via en write note på cachesiden.

Med vennlig hilsen
Poltrona Polaris
Community Volunteer Reviewer

More
<

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø

A cache by Hegepege73 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/25/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Opprinnelig luke #8 under Tromsøadvent 2015

 photo hjelpesenteret_zpsefmhasve.jpg Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø (DBT) er en frivillig organisasjon som jobber med praktisk dyrevern i sitt lokalmiljø. Jobben gjøres utelukkende av frivillige ildsjeler. Hittil i 2015 har DBT omplassert nærmere 200 katter, og et par håndfuller hunder og kaniner. I Tromsø finnes det ca 90 aktive fosterhjem, samt at DBT disponerer en eiendom ved Prestvannet som benyttes til Hjelpesenter for hjemløse katter. Forhåpentligvis vil lokalene bli bedre når DBT får tildelt tomt for å bygge nytt hjelpesenter på, noe man håper vil skje i løpet av det nærmeste året. På Hjelpesentret ved Presvannet bor det til en hver tid et antall katter. De fleste av disse er forvillede katter, som det jobbes med for sosialisering. Rundt 50 personer tar del i vaktordningen ved sentret.  photo BonnieShenBethanie_zpscylpofgu.jpg Hver tirsdag fra 18-20, og hver lørdag fra 13-15 er det åpent hus hvor publikum får komme inn og hilse på :)

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.