Skip to content

This cache has been archived.

MrZaibot: Mer än två veckor har gått så jag arkiverar detta event. Tack alla som kom.

More
<

CITO Roadtrip '15

A cache by MrZaibot Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 31 July 2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


CITO (kort för Cache In Trash Out) är en speciell typ av event som går ut på att geocachare samlas på en given plats och plockar skräp. Syftet är att är snygga upp i naturen och samtidigt göra PR för Geocaching. Du kan läsa mer om CITO här

Eventet startar kl. 14.30 och avslutas kl. 16:00

Gammelhytten är en populär fisketjärn i närheten av Filipstad. Tyvärr samlas mycket skräp runt tjärn. Meningen är att vi städar upp vid tjärnen samt vid vindskydden.

Ta gärna med egna soppåsar att stoppa skräp i och eventuella hjälpmedel att plocka med samt ev. handskar om ni behöver det. Jag kommer ha med sopsäckar för den som vill ha. Vi städar tills det ser rent och snyggt ut på platsen jag anvisar runt på detta ganska stora område. Fika får ni plocka med vad ni tycker är lämpligt för dagen, om ni vill ha det under tiden. Vi avslutar med lite cachingprat innan vi skiljs åt.

Det skräp vi får ihop källsorteras och sedan tar jag med det till sopstationen för återvinning.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.