Skip to Content

This cache has been archived.

routaporsas: Täysikuu möllötti kirkkaalta taivaalta kanavan yllä kun kävin yökyöpelöimässä purkin pois.

More
<

Der Kanal

A cache by routaporsas Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/30/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


absolutely fabulous
multicache by routaporsas

DER KANAL


Kaksipisteinen multikätkö Saimaan kanavan maisemissa.

Siirtymisen saat hoitaa kuten parhaaksi näet. Ei tuu älytöntä matkaa apostolinkyytiläisillekään, jos kuntoilun kannalta haluaa tän touhun ottaa. Muutama kilometri.
Alkupisteeltä löydät laiturintapaisen rakennelman. Ajattelin alun perin kätkeä tähän camokätkijän unelmakohteeseen tradin, mutta graffiteista päätellen paikalla viettää aikaansa myös jästinuoriso ajoittain, joten riskinarvioinnin jälkeen tässä onkin nyt multikätkön alkupiste. Multejahan ei ole koskaan liikaa, vai mitä?

Laituriin on ruuvattu pieni teräslaatta, jossa on kolme numeroa. Ei tartte olla ninja löytääkseen tämän laatan. Saa kyllä olla jos haluaa. Olkoot nämä numerot A, B ja C.

Kun katsot laiturilta suoraan eteenpäin kohti Saimaata, on täysin mahdollista, että näet delfiinin. Tällöin suosittelen kätköilypaussia ja visiittiä optikolle. Kun ryhdistäydyt harhakuvistasi, niin huomaat edessäsi valkoisia väylän reunamerkkejä (katso kuva jos et bonjaa mitä tarkoitan). Kiinnitä huomiosi lähimpään. Siinä on kolme numeroa. Olkoot nämä numerot D, E ja F.
Lisäys 12.5.2017: vissiin parissa vuodessa eka numero on kulahtanut lähes näkymättömiin. Joten D=2 !


Reunamerkki. Talvella numerot voivat peittyä lumeen. En suosittele, että lähdet silloin kokeilemaan jään kestävyyttä vaan kannattanee suosiolla odottaa lumien sulamista.

Kun käännät katseesi kanavaan päin, näet mitä todennäköisimmin kyltin jossa on valkoinen pohja ja punaiset reunat. Kyltissä on numero. Olkoot tämä numero G.
KÄTKÖ ON KOORDINAATEISSA

N61 0A.G(C+A)E, E028 1B.(C-D)GF


Kertolaskua ei tarvita, ainoat aritmeettiset toimenpiteet ovat siis yhteen- ja vähennyslasku.Additional Hints (No hints available.) 

Find...

116 Logged Visits

Found it 109     Didn't find it 1     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.