Skip to Content

<

Rautjärven kylät - Vilkko

A cache by Jani_ja_perhe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/07/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö on Rautjärven alueelle sijoittuva Rautjärven kylät - sarjan kätkö. Tarkoituksena on saada sarja täyteen jossain hamassa tulevaisuudessa, sillä noita pieniä kyliähän täällä riittää... järjestyksellä ei ole väliä.


Tervetuloa Vilkkoon

Vilkko on pieni kylä kanta-Rautjärvellä, rajan pinnassa, Miettilän kylän kupeessa. Joidenkin määritelmien mukaan Vilkko on osa Miettilää. Kylän asutus on sijoittunut lähelle Vilkontietä , joka johtaa rajavyöhykkeelle. Tien päässä voi käydä vilkaisemassa myös Venäjän puolelle, mutta rajavyöhykkeelle ei saa mennä ilman asianmukaisia lupia.

Toisen maailman sodan jälkeen Vilkon kylästä jäi kolme taloa rajan toiselle puolelle. Talvi- ja Jatkosodan välissä rajalinja siirtyi hieman edullisempaan suuntaa, koska Neuvostoliitto halusi hyvittää Suomea saamastaan Enson teollisuustaajamasta pienellä palalla Rautjärveläistä maaseutua.

Vuonna 1955 valmistui uusi vartiorakennus Vilkon pohjoislaitaan, jolloin vartion nimi muuttui Miettilän vartiosta Vilkon vartioksi. Vartio toimi siellä vuoteen 1991 saakka.

Sääntöjä sarjan muissa kätköissä:

- FTF:n hakijan toivotaan tekevän sarjaan seuraavan kätkön noin kahden viikon kuluessa lokkauksestaan sarjan jatkuvuuden turvaamiseksi. Kätkö nimetään Rautjärven kylät - kylän nimi, sekä pieni kuvaus kylästä.

- Kaikki sarjan kätköt ovat vain ja ainoastaan tradeja ja terrain saa olla korkeintaan 3, eli ei siis mitään kiipeily- tai saarikätköjä. Koskapa noiden kylien keskustat ovat melkoisen jästiarkoja paikkoja niin katselkaa sijainti vaikka reunamilta.

- Nämä ohjeet toivotaan kopiotavan sarjan seuraaviin kätkökuvauksiin, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

60 Logged Visits

Found it 57     Write note 1     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.