Skip to Content

This cache has been archived.

OnTi_: ... archief in ...

More
<

Zandhappen voor lunch {picknick}

A cache by OntdekkerTilburg Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, August 30, 2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Zandhappen voor lunch
Zondag 30 augustus om 12.00-17.00 uur.
Aanmeldingen: 98 (29-08-2015).
Aangepaste coördinaten: N 51 38.300 E 005 06.500

Na het succes van 'Een natuurlijk ontbijt' hierbij een vervolg. Er is gekozen om dit event 's middag's te houden. Zo kun je 's morgens een mooie wandeling maken in dit natuuurgebied. Daarom is gekozen om een aantal parkeerplekken te plaatsen. Ga in ieder geval uit van een minimale wandeling van 3 km (enkel).
Let op: Het heidegebied dient niet betreden te worden!

Er is geen maximum, dus ik zie je graag komen. Graag bij je vermelding aangeven met hoeveel personen je komt :).

Omdat ik geen geld voor dit event willen vragen, verzoek ik een ieder zijn of haar eigenlunch (en/of andere lekkere dingen) mee te nemen (en eventueel kleed voor op de grond). Er wordt uitgegaan dat je zo min als mogelijk afval veroorzaakt (bij voorkeur zelf terugnemen), vuilniszakken zijn aanwezig op het event.

Tijdens het event komen geen nieuwe caches online, de omgeving vol ligt met hoogwaardige caches. Indien je niet wilt cachen, kun je in dit gebied heerlijk wandelen.

Ik zie je graag komen op het afgesproken coördinaat op zondag 30 augustus om 12.00 u. Het event zal duren tot maximaal 17.00 uur.

Logboek

Alhoewel het niet verplicht is om tijdens een event een logboek te tekenen, zal er wel een logboek aanwezig zijn. Ik verzoek een ieder deze te tekenen om zo een mooie herinnering vast te leggen.

Weersomstandigheden

Mocht blijken dat de weergoden minder goed gezind zijn, zal de locatie aangepast worden. Er is weliswaar geen locatie waarbij iedereen 'hoog en droog' kan staan, maar er zal gekozen worden voor een locatie dichterbij één van de parkeerplekken. Hierdoor is het belangrijk om deze pagina goed te blijven volgen. Er zal uiterlijk op zondag 30 augustus om 9.00 u besloten worden of de locatie gewijzigd wordt. Indien je om dit tijdstip geen gebruik meer kunt maken van internet, stuur mij dan een persoonlijk bericht. Ik zal je via sms op de hoogte houden.
Uiteraard is bovenstaande alinea in geval van 'nood'. Ik ga er vanuit dat de weergoden ons goedgezind zijn en we prachtig (warm) weer gaan krijgen.

Hondenbezitters

Een groot deel van het natuurgebied is het verplicht om een hond aangelijnd te hebben.Op de locatie zelf dient de hond aangelijnd te zijn. Hier zal (streng )op gecontroleerd worden. Houd rekening mee als je je hond mee wilt nemen.

Travelbugs/Geoketry

Het uitwisselen van TB/GK is mogelijk op het event. Hier zal ruimte voor gecreëerd worden.
In tegenstelling tot eerder gegeven informatie zal er geen lijst aanwezig voor TB/GK. Dit na aanleiding van enkele vragen/opmerking van TB/GK-eigenaren. Excuses voor het ongemak.

Flyers

Het event biedt de ruimte tot de aanwezigheid van flyers. Flyers dienen nabij het logboek neergelegd te worden. Zorg er wel voor dat deze niet kunnen wegwaaien. Indien je wilt flyeren, maar niet op het event kunt komen, stuur me dan een mail. Dan zoeken we naar een oplossing.

Banner

Na het bezoeken van het event, kun je onderstaande banner op je profiel plaatsen.Code:

<a href="http://coord.info/GC5ZMCH"target="_blank"><img alt="" src="http://oi59.tinypic.com/30mvm08.jpg" style="width: 400px; height: 250px;" border="1" /></a>

Updates
12-08-2015: Aanvulling tekst (logboek/flyeren/aanmeldingen);
24-08-2015: Eventuele locatie-wijziging door weersomstandigheden / Travelbugs en/of GeoKetry;
24-08-2015: Travelbugs en/of GeoKetry;
27-08-2015: Coördinaten / Terrein-ster / Attributen / Tekst aangepast;
30-08-2015: Bannercode aangepast.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

126 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 53     Attended 57     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     Announcement 8     

View Logbook | View the Image Gallery of 12 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.