Skip to Content

This cache has been archived.

hänninen: Hei, olemme muuttaneet kauas pois Rovaniemeltä, joten kätkön huolto ei enää onnistu enkä osaa antaa kätköä adoptoitavaksi. Pyydän, että joku poimii purkin pois roskaamasta. :)

More
<

Bunkkeriranta

A cache by hänninen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/21/2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkössä ei ole kynää. Kätkö pieni purkki, johon ei mahdu kulkijoita tai vaihtotavaraa. Kätkö mahdollisesti talvilöydettävissä. Kätkön läheisyydessä usein jästejä.

Paikka sijaitsee Hirttiönniemessä Kemijoen rannalla. Paikan läheisyydessä voi kalastaa ja uida sekä talvisin joen jäällä voi hiihtää. Kätkön läheisyydessä on saksalaisten rakentama ilmantorjuntabunkkeri ja jäänteet jo 1970-luvulla puretusta Kenraalimajasta. Kätkön lähelle voi saapua myös autolla eikä maasto ole muutoinkaan kovin vaikeakulkuista.  

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

327 Logged Visits

Found it 312     Didn't find it 6     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.