Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

Traditional Geocache

Pötönniemi

A cache by Peppipitkätossu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/26/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö kokoa micro. Purkissa kynä. Kätkö sijaitsee suhteellisen rauhallisella paikalla, mutta jäljistä ja roskista päätellen, alueella on myös liikettä.


Ilomantsissa riittää runsain mitoin lenkkeily-, ja ulkoilupolkuja, mutta tämä on mielestäni Ilomantsin kirkonkylän alueen näkemisen arvoinen lenkkeily reitti. Polku kulkee nykyisen vedenpuhdistamon ja entisten jätevesialtaiden kautta kauniille Semun sillalle. Sillalle on joku lemmekäs nuoripari käynyt jättämässä rakkauden kahleensa. Matka jatkuu metsä polkua pitkin nykyiselle ortodoksiselle hautausmaalle ja siitä asfalttitietä eteenpäin. Kätkölle päästäksesi et tarvitse siis venettä, mutta kevät tulvien aikaan kätkölle pääsy kuivin jaloin, ilman kahluusaappaita tai venettä voi olla mahdotonta. Kätkö ei ole talvi löydettävä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

59 Logged Visits

Found it 50     Didn't find it 3     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 11/12/2017 7:02:03 AM (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada) (3:02 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page