Skip to content

<

Åhoj, masto näkyvissä! - Pieksämäki Alphabet Å

A cache by tikma Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/13/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mastokätkö Pieksämäen Pirttimäessä.


Pitkään mietityttänyt mikä masto se niin kutsuvasti vilkuttelee Pieksämäen suunnassa, kun Jäppilästä päin aamuhämärissä ajelee. Pitihän se sitten lähteä selvittämään ja sieltähän löytyi oikein Mastojen Masto: on kokoa ja näköä tällä radio- ja tv-asemalla. Sinne aidan taaksehan ei sitten ole tarvetta eikä lupaa mennä. Terrain-arvo on sitten pygmikokoisille meikäläisille eli n. 157 cm kengät jalassa.

Pieksämäki Alphabet-sarja:

FTF:n saaja voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön (tässä tapauksessa Ä:n, käydään järjestyksessä aakkoset A-Ö ja sen jälkeen numerot 1-9) muutaman viikon kuluessa. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätköjen sijainnit tulisi olla n. 30 km:n säteellä Pieksämäen torista. Voitko kirjoittaa ystävällisesti FTF-loggaukseesi haluatko tehdä sarjan seuraavan kätkön. Tarvittaessa tämän kätkön tekijä, sarjan aloittaja tai joku muu kätkösarjan tekemiseen osallistunut organisoi seuraavalle kätkölle toisen tekijän. Nämä ohjeet tulisi lisätä samansisältöisinä sarjan seuraaviin kätkötiedotteisiin, jotta sarja jatkuisi. Aakkoskätkösarjan on tarkoitus tuoda lisää kätköjä Pieksämäelle uusien kätkijöiden toimesta.

Kätkön ei tarvitse olla jokin tietty paikka, vaan jos ko. aakkosta ei löydy, voi käyttää mielikuvitusta paikan, tarinan ja purkin suhteen.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.