Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Iralee: Viety. Vien uuden heti kun ehdin.

More
<

Visamäen pieni nappivaihtari

A cache by Iralee Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 9/4/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Nappivaitari Visamäen asutusalueella.

N 60° AB.BCD' E 24° DB.BEE'

A. Vielä on kesä. Ilmassa leijailee voikukan siemeniä. Ilta tuo viileyden ympärilleni. Seison paikallani. Ihmettelen.

B. Kaikella on tarkoituksensa. Ainakin uskon niin. Hiekanjyvätkin liikkuvat tuulen mukana aavikolla, ja niistä muodostuu rakennelmia. Dyynejä. Elämä kulkee joskus eteenpäin hitaasti, niin kuin nuo hiekan jyväset, eikä tarkoitusta tunnu löytyvän. Kuitenkin jälkeenpäin elämän tapahtumissa näkee selvän rakennelman. Sen kuului mennä niin. Antaudun tuulen vietäväksi. Nyt, tässä hetkessä, epäilemättä.

C. Näen ympärilläni paljon kauneutta. Erilaisuutta. Luonnossa on niin rauhallista. Jokin siinä saa minut rentoutumaan. Ääni ja äänettömyys.

D. Kuulostelen ympäristöäni. Annan ajatusten laukata omia ratojaan. Koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Silti voin olla luottavaisin mielin. Ihme voi odottaa nurkan takana.

E. Yksinolokin voi olla mukavaa. Kuulee paremmin ajatuksensa. Saa miettiä rauhassa elämää, olemassaoloa, ja kuunnella ympäröivää maailmaa. Ikuisuutta ja kaiken tarkoitusta.

Nappivaihtari
Kätkössä on paikat kahdelle erikokoiselle napille. Jos haluat vaihtaa nappeja, ota mukaasi yksi tai kaksi nappia. Isompi saa olla kooltaan enintään 1,7cm ja pienempi 1,1cm. Jos laitat kätköön yhden napin, saat ottaa yhden napin mukaasi. Vastaavasti jos laitat kaksi nappia, saat ottaa kaksi nappia. Halutessasi voit liittää lokiisi kuvan napeista jotka olet jättänyt, niin kätkön seuraava etsijä tietää, millaiset napit kätkössä on. Ota kuitenkin kuva napeista ilman kätköpurkkia ja niin, ettei kätkön paikka paljastu kuvasta!

Muutaman sadan metrin päässä kätköltä on parkkipaikka, jossa saa pysäköidä 2h parkkikiekolla. Kätkön viereenkin tosin voinee pysäköidä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

116 Logged Visits

Found it 111     Didn't find it 1     Write note 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.