Skip to Content

<

Tuntematon #26 - Viirilä

A cache by ranneli & muusku Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/19/2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tuntemattoman traili kuljettelee pääosin Jyrinlenkkiä pitkin, joka on osa Liperin Kinttupolku-reitistöä. Trailin pituus on n. 16 km. Reitti on myös pyöräiltävissä. Autolla pääsee muutamille kätköille, mutta lenkkipoluilla ajo KIELLETTY! Talvella pääsee hiihtäen latupohjaa pitkin (joitakin poikkeamia kätköille latureitin varrelta). Huom! Latupohjia ei saa kulkea jalan.


- Inariin susia naimaan. (Viirilä evl Karjulan kysyessä mihin sotilas on menossa perääntymisvaiheen aikana. Tämän jälkeen Karjula ampuu Viirilän.)  

Sotamies Viirilä on täysin ruokoton, hävytön ja mistään säännöistä piittaamaton resupekka, joka on kuitenkin samalla ilmiömäinen konepistoolimies ja aina vapaaehtoinen tunnustelijaksi. Hän on irvikuva sotilaasta, mutta silti erinomainen sellainen – ja näin suunnaton päänvaiva esimiehilleen. Viirilä vitsailee vielä silloinkin, kun jopa Rokka vakavoituu. Everstiluutnantti Karjula ampuu Viirilän kesällä 1944. Lähde: Wikipedia  

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

218 Logged Visits

Found it 217     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.