Skip to Content

<

Satumetsä - Peikot

A cache by rinaho Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/24/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Satumetsä-sarja soveltuu aivan erityisesti lasten kanssa kierrettäväksi. Reitti on helppokulkuinen ja siihen kuuluu neljä kätköä sekä bonuskätkö, johon saat koordinaatit sarjan muilta kätköiltä. Kierros raottaa metsän salaisuuksia ja avaa aikuistenkin mielikuvitusta... Hyvällä onnella voit nähdä metsän salattua elämää lapsen silmin, mutta annathan heille asumisrauhan.


 PEIKOT

Suomalaisessa tarustossa peikko on tarkoittanut tarinasta ja paikkakunnasta riippuen erilaisia rumia ja ilkeitä ihmismäisiä olentoja jättiläisistä kääpiön kokoisiin. Skandinaavisessa mytologiassa peikoilla oli iso nenä, pitkät kädet ja karvainen ruumis. Ne olivat tyhmiä ja niillä oli tapana kaapata ihmislapsia ja vaihtaa ne omiin peikkolapsiinsa. Nykypeikot ovat kiltimpiä; Röllipeikkoja, Muumipeikkoja ja pieniä Mörrimöykkyjä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

124 Logged Visits

Found it 118     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.