Skip to Content

<

Korpigalleria

A cache by karamellielli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/01/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helposti lähestyttävä tradikätkö ja vähän muutakin ihmeteltävää kallioiden kainalossa. An accessible traditional cache and something else to find in the shade of the cliffs.


Korpigalleria on erään muuramelaisen taiteilijan innoituksesta ja muutaman äidin lapsineen päähänpistosta syntynyt "taidenäyttely" metsän siimeksessä, kallioiden katveessa. Mitään suurta ja mahtipontista ei luontoon kannata viedä, joten teokset ovat pieniä, enimmäkseen luonnonmateriaaleista askarreltuja ja osa on hyvin piilossa. Niiden ideana on paitsi yhdessä tekemisen ilo myös halu jakaa hyvää mieltä muille metsässä liikkujille sekä osoittaa, että ihminen ja luonto voivat esittää kauniita ja hauskoja asioita rinta rinnan. Taidetta voi tehdä kuka vaan ja sitä voi löytää mistä vaan!

Koordinaateista löytyy geokätkö, jonka lokivihkoon voit taiteilla oman taideteoksen, kätkössä on värikyniä sitä varten. Voit myös runoilla, lauleskella tai suunnitella oman taidehankkeen luomista. Koska maa-alue ei ole kätkön tekijän omaisuutta, otathan mahdollisen luomisvimman iskiessä huomioon, että taideteosten olisi hyvä olla helposti poistettavia eikä puita tai isompia kivenjärkäleitä ole syytä ruveta Korpigallerian takia uhraamaan. Kannattaa kurkistella kallion koloihin ja lahoihin kantoihin, ties mitä niistä löytyy. Kallion päälle on aseteltu kivistä jatulintarha - ihan vaan huvin vuoksi.

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Herkku TattiSyötäväksi kelpaamaton, mutta kaunis sieni. Erittäin harvinainen, ethän poimi omaksi!
  • JatulintarhaJatulintarhat ovat yleensä vanhempaa kansanperinnettä ja niitä on pääasiassa rannikolla. Poikkeuksiakin löytyy!

93 Logged Visits

Found it 92     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.