Skip to Content

This cache has been archived.

Pirkanmaa United GC: Vuoden päästä sitten taas...

More
<

Perinteiset pikkujoulut 3.0

A cache by Pirkanmaa United GC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 12 December 2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mitä: Perinteiset pikkujoulut
Missä: Lempäälässä Innilän urheilumajalla
Milloin: 12.12. kello 17-20

PrologiTasan kolme vuotta sitten tuona hienona päivänä 12.12.12 pidettiin ensimmäinen miitti Pirkanmaa United GC:n nimissä tai itseasiassa parikin heti samana päivänä. Kuukautta aikaisemmin oli kylläkin pidetty jo samalla järjestäjäporukalla yksi miitti Plevnassa, mutta toisella nimimerkillä. Siitä se kaikki sitten alkoi, kolmas vuosi takana...Perinteiset pikkujoulut Nyt kolme vuotta myöhemmin onkin mukava taas kokoontua viettämään kolmansia perinteisiä pikkujouluja Innilän urheilumajalle Lempäälään. Paikkahan on kaikille jo tuttu, takka toki lämpimänä ja lämmin tunnelma muutenkin! Mikäli sisällä alkaa olemaan ahdasta tai muuten vaan haluaa viettää aikaa pienemmällä porukalla, pihallekin voidaan sytytellä nuotio illan hämyä valaisemaan.

Ja kuten perinteisiin kuuluu, tarjolla on glögiä, kaffia, brutaalia haudutettua teetä ja tietenkin joulupiparia ja mahdollisesti jotain muutakin kivaa pientä. Omat eväät kannattaa toki varata mukaan, vaikkapa makkaraa käristeltäväksi.

Koska pikkujouluissa ollaan niin tottahan toki Mr.Joulupucgikin on lupautunut poikkeamaan ja jakaa vierailunsa yhteydessä myös pikkulahjoja. Mikäli siis haluat pikkujoululahjan pukilta, tuothan noin viiden euron arvoisen lahjan etukäteen lahjasäkkiin.

Lopuksi vielä se yksi juttu, josta pitääkin muistuttaa joka ikinen kerta. Koko miitin ajan sauna on lämpimänä, sauna on siis lämpimänä! Eli varatkaahan saunakamppeet mukaan ja mennään porukalla nauttimaan saunan löylyistä. Miehille ja naisille on erilliset pukuhuoneet ja suihkutilat, mutta sauna on yhteinen, uikkarit siis mukaan. Rantaahan Innilässä ei lähellä ole, vaikka joku on peltoa järveksi luullutkin, mutta mikäli lunta on jo maahan satanut, niin ainahan voi kieriskellä hangessa.

Tervetuloa viihtymään, rupattelemaan, saunomaan ja ihan vaan viettämään leppoisia koko perheen pikkujouluja.
-Diksi, Mirya, Pekka H, Mr.Petsku ja Tintt!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

115 Logged Visits

Write note 8     Archive 1     Will Attend 46     Attended 58     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.