Skip to Content

<

HVU #70

A cache by Karon53 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/09/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö ei sijaitse boguspisteellä eikä siellä tarvitse käydä.
Kätkössä ei ole kynää.

 


Hummastinvaaran ulkoilureitistö käsittää monipuolisen reitistön patikoijille, polkujuoksijoille ja muuten vain luonnossa liikkujille. Eri pituiset reitit tarjoavat vaihtoehtoja kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Reitti on enimmäkseen isohkoa polkua, joka on paikoin kivikkoinen ja juurakkoinen. Reitillä on myös mm. kapeampia polkuosuuksia, hakkuuaukioita ja metsäautoteitä. Joen, purojen ja ojien ylitykset tapahtuvat hyväkuntoisia puusiltoja pitkin.

Korkeusprofiililtaan reitti on varsin tasainen ja siten myös hyvin juostava. Reitin korkein kohta on Hummastinvaara, joka kohoaa noin 60 metriin merenpinnasta mitattuna.

Reitti seuraa monilta osin aikoinaan maastossa kulkenutta perinteikästä hiihtoreittiä.
Kaikki opasteet on uusittu 2015 kevään aikana.

Jalkineita valitessa kannatta kuitenkin huomioida matkan varrella olevat muutamat kosteikot varsinkin alkukesästä ja sateiden jälkeen liikuttaessa.


Kätkö sijaitsee

N 64° 41.EAJ
E 024° 40.EJH

Sijoita kirjainten paikalle numerot kätkön HVU #59 ratkaisusta.Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.