Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Muunmetsän Multi

A cache by sjp72 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/19/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

FIN: Tämä multi johdattaa sinut Jylkynkankaalta muutaman rastin kautta Muunmetsään. Ihmettelet varmaan mikä Muunmetsä on? Lue kuvauksesta lisää ja lähde tutustumaan siihen! 

ENG: This multicache leads you through Jylkynkangas to magical Forest. If there is a trail follow it to next stage. Enjoy!

FIN: Auton saat parkkiin lähtöpisteen viereen, mutta autolla ei tämän multin löytyminen onnistu. Matkaan kannattaa lähteä jalan. Viimeinen etappi tarvinnee vähintään pitkävartiset kengät. Pisteet ja loppupurkki ovat löydettävissä talvella, mutta kulku loppupurkille voi olla lumitilanteesta riippuen vaikea. T-arvo vaihtelee vuodenajan mukaan. Talvella lunta, kesällä hyttysiä. Välipisteiltä löytyy vain desimaalit ellei minuutit muutu. Varsinkin pari ensimmäistä pistettä ovat jästialttiita. Tosin koordinaatit löytyvät varsin ilmeisistä paikoista. Jos välipiste on polun päässä, niin polkua kannattaa seurata.

Multi alkaa bussin päätepysäkiltä. Sieltä löydät pohjois- ja itäkoordinaattien loppuosan seuraavalle pisteelle. Matka jatkuu Jylkynkankaan halki ja vie sinut polun päähän. Polulta alkaa seikkailu Muunmetsään. Nimi johtuu siitä, kun kävimme pojan kanssa kävelemässä näitä metsäpolkuja ja huomasimme polulla jalanjäljet. Puhuimme, että täällä on käynyt näköjään joku muu. Sen jälkeen metsä on ollut Muunmetsä!

Omia jälkiä ei tarvitse missään vaiheessa palata ja pois jemmalta pääsee myös vaihtoehtoista reittiä.Loggauksessa voit vaikka kertoa näkyikö sitä jotain muuta...

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

120 Logged Visits

Found it 99     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     Owner Maintenance 4     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.