Skip to content

This cache has been archived.

Emivart: Tämän bonuskätkön löytämiseksi tarvitaan vihjeet sarjan muilta purkeilta. Valitettavasti näitä sarjan purkkeja ei ole enää löydettävänä.

More
<

Kaurismäki: Boheemielämää (BONUS)

A cache by FC Pyryharakat Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/24/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Boheemielämää (ransk. La vie de bohème) on Aki Kaurismäen ohjaama elokuva vuodelta 1992. Se perustuu Henri Murgerinromaaniin Boheemielämää. Suurin osa elokuvan näyttelijäkaartista on ranskalaisia lukuun ottamatta pääosanäyttelijöitä Matti Pellonpäätä ja Kari Väänästä sekä muutamia sivuosia, joissa näytteli muiden muassa Sanna Fransman. Lisäksi Kaurismäen ystävä, yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja Samuel Fuller esiintyi pienessä roolissa. Elokuva on omistettu Akin isän Jorma Kaurismäen muistolle.

Elokuvan ensiesitys oli 28. helmikuuta 1992 Berliinin elokuvajuhlilla, jossa se voitti elokuvakriitikkojen kansainvälisen liiton (FIPRESCI) palkinnon. Matti Pellonpää voitti vuoden parhaan miespääosan ja André Wilms parhaan sivuosan European Film Awardsin palkinnot 1992. Elokuva oli myös ehdolla parhaaksi elokuvaksi ja Evelyne Didi parhaan naispääosan palkinnon saajaksi. Aki Kaurismäki sai elokuvasta parhaan ohjauksen Jussi-palkinnon. Elokuvan teosta tehtiin myös dokumenttielokuva Missä on Musette? (Where is Musette?). Sen ohjasivat Veikko Nieminen ja Jarmo Vesteri, ja se esitettiin TV-1:ssä 1992.

 

Aki Kaurismäki on karkkilalainen elokuvaohjaaja. Tämä on kätkösarjan bonuskätkö. Naateista et löydä kätköä, vaan sinun tulee käydä hakemassa kätkösarjan muista kätköistä tämän kätkön vihjeet. 

Kätköpaikka esittelee alueen, missä voit törmätä vaikka itse Aki Kaurismäkeen. Saatat myös nähdä elokuvaohjaaja Aleksi Salmenperän.

Kätkö löytyy naateista:

N60 31.ACF, E24 11.DEB ja se EI sijaitse valaisinpylväässä, älkää koskeko siihen!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.