Skip to Content

<

Korpin salaisuus

A cache by Eljuhaan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/01/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Korpin salaisuus on pienenpieni tarina kesystä korpista joka päätyy viettelemään elämäänsä Pakkalan lähistölle. Kätkö on helppo perustradi sijainnilla johon on helppo päästä, ja maisematkin lähistöllä, erityisesti auringonlaskun aikaan ovat ihan ok tasoa, älä siis pidä kiirettä kun matkoillasi korppia katsomaan saavut :).

Kesällä, varokaa jättiputkia lähistöllä.

Tämän Pakkalan Korpin salaisuus on toki se ettei se perinteisen vallalla olevan käsityksen mukaan aiheuta huonoa onnea jos sen näkee. Vaan jos kätköilijää lykästää ja hän löytää tämän kätkön, hän tulee olemaan erityisen onnekas jossain elämänsä vaiheessa (100%:sta takuuta tälle lupaukselle ei toki voi antaa).

Sanotaan myös että pohjoinen naapurimaamme Islanti on tarun mukaan viikinkien kesyn korpin löytämä saari. Matkaltaan Islantiin, tämä kyseisen korpin pitkäikäinen jälkeläinen on tuonut oman aarteensa. Annathan Korpin pitää aarteensa. Korpin aarteethan voivat muiden matkailijoiden toimesta myös lisääntyä ajan kanssa. Autatko häntä siinä?

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.