Skip to content

<

M=Mommilanjärven soutustadion, Hausjärvi Alphabet

A cache by Goljander Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/31/2016
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Koordinaatit vievät sinut Mommilanjärven soutustadionin toiselle parkkipaikalle. Kätkön löydät alta löytyvien ohjeiden avulla.

**********************************************************************************

Heinäkuun puolivälissä soudettava Mommilanjärven soutelu kerää vuosittain toistatuhatta soutelijaa ja tuhansiin nousevan katsojajoukon. Pienestä kokeiluluontoisesta serkusjoukon järjestämästä hauskanpidosta ja oman järven tarkkailutapahtumasta on vuosien aikana kasvanut alueellisesti, maakunnallisesti ja jopa valtakunnallisesti merkittävä soututapahtuma.

Mommilanjärven soutelu on osa maakunnallista kuntoilutapahtumien HEHKU-ketjua, johon kuuluu joukko laadukkaita hämäläisiä liikuntatapahtumia. Tapahtumat on kohdistettu kuntoilijoille ja kaikille liikuntaelämyksiä kaipaaville.

Mommilanjärven soutelu on myös osa valtakunnallista Suomen Soutuliiton ylläpitämää Suomi Vesille -kampanjaa. Kampanjan päämääränä on edistää kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia sekä turvallista vesillä liikkumista. Alkuperäisen tavoitteen - ympäristön ja vesistön säilyttäminen seuraaville sukupolville - lisäksi Mommilanjärven soutelun tarkoituksena on saada ihmiset liikkumaan oman hyvinvointinsa puolesta ja samalla nauttimaan liikunnan ilosta ja yhdessäolosta terveysliikunnan parissa luonnon muovaamilla liikuntapaikoilla. (Lähde: http://www.mommilanjarvensoutelu.fi/)

*************************************************************************************

OHJEET:

Etsi alueelta entisen pääministerimme venepaikka. Löydettyäsi oikean venepaikan ota suunnaksi 83.72 astetta ja kulje 135,8 metriä saapuaksesi kätköpaikalle.

Huom! Kätkölle on lupa, mutta järven toisella puolella on mökkiasutusta, joten huomaamaton toiminta on suotavaa!

*************************************************************************************

FTF-löytäjän toivotaan tekevän seuraavan kätkön (seuraava N ) mahdollisimman nopeasti (lähiviikkoina). Ilmoitathan loggauksessa halukkuutesi mikäli haluat tehdä seuraavan kätkön. Mikäli olet estynyt tai et muutoin halua kätköä laatia, toivotaan että ilmoittaisit senkin loggauksessasi, jotta järjestyksessä seuraava voi halutessaan tarttua toimeen. Nimeäminen tulisi suorittaa samalla tavoin kuin tämä kätkö eli [aakkonen = kätkön nimi, Hausjärvi Alphabet] Kätkön tulee alkaa omalla aakkosella, joka tässä tapauksessa on M. Nimi voi tulla esimerkiksi jostain rakennuksesta, ihmisestä, kadusta, historiallisesta jutusta jne. Nimi voi olla myös englanniksi, mikäli se helpottaa kätkön tekemistä. Kätköjen tulisi olla talvella löydettäviä. Kätkö voi olla minkä tyyppinen tahansa (mielellään helpohko). Kätköjen tulee sijaita Hausjärvellä.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.