Skip to Content

<

Öinen valopilkku #3

A cache by Maikkari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

1. Ratkaise mysteeri, niin saat selville tähyilypisteen koordinaatit.
2. Mene tähyilypisteelle ja sieltä taskulampun valokiilaan osunee öinen valopilkku.
3. Valopilkku johdattaa kätkölle.

Runsaslumiseen aikaan joutunee kahlaamishommiin ennen kuin kätkö on kätösissä. Vähillä lumilla ja etenkin lumettomaan aikaan kätköllä käynti onnistuu lastenkin kanssa.

TÄHYILYPISTE:
65 2?.???, 26 5?.???

Olipa kerran lohikäärme, joka haaveili näkevänsä joskus Otavan. Eräänä iltana hän pyysi ystävänsä kentaurin avuksi etsimään tähtikuviota. He päättivät kysyä neuvoa sudelta, sillä se tiesi paljon kaikista maailman asioista. Myös tähdistä. Niin he lähtivät kulkemaan illan hämyssä kohti määränpäätä.

Yhtäkkiä kesken matkan he näkivät kaksi hahmoa tulevan rinta rinnan heitä kohti. ”Ne ovat hurja ajomies ja hänen äkäinen kotkansa, äkkiä piiloon!”, huudahtivat kaverukset. Nuo hirvittävät jahtaajat lähestyivät pelosta tärisevää kaksikkoa. Yhtäkkiä paikalle ilmestyivät samaan aikaan jousimies ja oinas. Kaveruksia jahdannut kaksikko säikähti tulijoita ja he lähtivät käpälämäkeen. Vielä hieman hämillään oleva kaksikko kiitteli pelastajiaan. Tähtitaivas oli kirkas ja nelikko katseli taivaalle etsien silmillään seitsentähtistä tähtikuviota. "Pegasus pitäisi tästä", sanoi yksi joukosta hiljaa, kun he katselivat tähtitaivaan loistoa. Kukaan ei sanonut mitään, mutta kaikki ajattelivat samoin. Pian paikalle tuli susi, jonka korviin oli kantautunut huutoa ja meteliä. Kun hän kuuli, miksi nelikko pälyili taivaalle, hän osoitti korkeuksiin ja sanoi: ”Tuolla se on!”


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

32 Logged Visits

Found it 27     Didn't find it 1     Write note 3     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.